Zonwering Den Haag

de beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?

Bezoek onze winkel

Wilt u een helder overzicht van alle mogelijkheden en advies? Bekijk alle mogelijkheden en bezoek onze winkel met een zeer ruim assortiment.

Bel ons op 070-3211400

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio.

Zonwering & Woondecoratie

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in verkoop en montage van zonwering en woninginrichting. Alle productgroepen onder één dak.

Firma van Rijn

Al 50 jaar een begrip in Den Haag
Kom langs voor een advies op maat

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak

Eigenaren Wilko & Kees-Jan Bil

Waarom zonwering Den Haag van Fred van Rijn?

Wij bieden vele voordelen, waaronder:

  • Grote showroom met zonwering, rolluiken, verf en behang;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Ook voor reparaties aan zonwering.

Grote showroom met alle soorten zonwering Den Haag

Firma Fred van Rijn levert uitsluitend kwaliteit zonwering voor een gunstige prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio. Wilt u een helder overzicht van alle mogelijkheden om de zon te weren? Wij hebben ze per productgroep voor u op een rijtje gezet. Maar met zoveel mogelijkheden is het soms lastig te kiezen welke type zonwering bij u past in Den Haag of omstreken. Bel ons daarom voor advies of kom naar onze winkel in Den Haag.

Ons laatste nieuws

Binnen of buiten zonwering Den Haag?

Binnen of buiten maakt een groot verschil als het gaat om zonwering in Den Haag en omstreken. Niet alleen in de prijs, maar ook in bediening, isolatie, sfeer en onderhoud. Zonwering doet namelijk meer dan alleen zonlicht weg houden uit uw woning. Eén van de mogelijkheden van zonwering voor in Den Haag zijn de rolluiken, deze zijn ook nog eens inbraakwerend. Met zoveel keuze is het soms lastig te kiezen. Dit is dan ook de reden dat (onze medewerkers) WIJ u graag helpen bij het kiezen van de juiste zonwering voor u in de regio Den Haag.

Horizontaal of verticale zonwering Den Haag?

Zoals eerder aangegeven, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze op basis van onze jarenlange ervaring. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en kom naar onze winkel, vervolgens komen wij bij u langs om in te meten en ( en dan komen wij direct bij u langs) om alle mogelijkheden te bespreken (en te laten zien). (Dit uiteraard geheel vrijblijvend.)

Vakkundige en snelle montagefoto

Op bijna iedere plek is zonwering in Den Haag mogelijk. Voor ieder probleem hebben wij een prima oplossing. Na een oriënterend gesprek in onze winkel, waar wij zeer veel kunnen demonstreren (Wij) komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en bespreken. Ook voor studenten en senioren bieden wij uitstekende producten aan. Onze monteurs plaatsen zelfs zonwering op de 22e verdieping.

Op de hoogte blijven? schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten over ons werk zeggen

789

Buitenzonwering projecten

612

Raamdecoratie projecten

983

Vloerafwerking projecten

2384

Blije klanten

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?