Licasa handbediend knikarmscherm

1.316,001.906,00 incl. BTW

Clear

Waarom een Licasa handbediend knikarmscherm?

Aanpasbaar aan verschillende behoeften

Een handbediend knikarmscherm is makkelijk te gebruiken, stevig en mooi. Dit knikarmscherm is volledig aan te passen aan diverse behoeften en omstandigheden, waardoor het optimale bescherming biedt tegen de zon. Het zonnescherm is verkrijgbaar tot wel 550 cm. Ook de verscheidenheid aan kleuren en patronen is zeer divers.  Of u nu kiest voor een klassiek gestreept patroon of een effen kleur die past bij uw gevel, wij bieden een oplossing die zowel functioneel als mooi is.

 

Dit zonnescherm biedt schaduw en verkoeling in de zomer 

Het scherm blokkeert zonlicht en vermindert warmteoverdracht naar binnen. Het creëert schaduw op het terras, wat de temperatuur ook in huis aanzienlijk verlaagt.

 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een Licasa handbediend knikarmscherm is niet alleen comfortabel en effectief, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Er is geen elektriciteit nodig om het te openen of te sluiten, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.  De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, de cassette is gemaakt van duurzaam aluminium en het doek voldoet aan zware technische eisen. Het verkleurt niet en is bestand tegen vuil en schimmel. Het regelmatig professioneel reinigen wordt aanbevolen voor een langdurige en optimale werking.

Hoe breedte bepalen?
Kies via onderstaande link een andere kleur zonweringsdoek.
BEOORDELINGEN
schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

goed om te weten

Deze zonwering wordt op maat gemaakt en kan niet worden geruild of geretourneerd

cassette

semi gesloten

cassette kleur

RAL 9001 CRÈME

bediening

handbediend en vanaf buiten gezien rechts van het raam

doek eigenschappen

Cleanguard speciale vuil- en waterbestendige behandeling Gewicht :290 g/m²

Artikelnummer: N/B Categorie: