Licathi knikarmscherm met afstandsbediening

1.774,002.366,00 incl. BTW

Clear

Waarom een Licathi knikarmscherm met afstandsbediening?

Aanpasbaar aan verschillende behoeften

Een afstandsbediening maakt het makkelijker en sneller om het scherm te bedienen vanaf elke plek in de kamer. Dit is nog makkelijker te gebruiken, stevig en mooi. Dit zeer trendy knikarmscherm is volledig aan te passen aan diverse behoeften en omstandigheden, waardoor het optimale bescherming biedt tegen de zon. Het zonnescherm is verkrijgbaar tot wel 550 cm. Ook de verscheidenheid aan kleuren en patronen is zeer divers. Antracietgrijs is een trendy kleur die moderne elegantie uitstraalt. Het is veelzijdig en tijdloos. Deze diepe, subtiele tint combineert moeiteloos met diverse kleurenschema’s, en biedt een verfijnde achtergrond die zowel in zakelijke als huiselijke omgevingen stijl en klasse toevoegt.

Dit zonnescherm biedt schaduw en verkoeling in de zomer 

Het scherm blokkeert zonlicht en vermindert warmteoverdracht naar binnen. Het creëert schaduw op het terras, wat de temperatuur ook in huis aanzienlijk verlaagt.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een Licathi knikarmscherm met afstandsbediening is niet alleen comfortabel en effectief, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.   De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, de cassette is gemaakt van duurzaam aluminium en het doek voldoet aan zware technische eisen. Het verkleurt niet en is bestand tegen vuil en schimmel. Het regelmatig professioneel reinigen wordt aanbevolen voor een langdurige en optimale werking.

Hoe breedte bepalen?
Kies via onderstaande link een andere kleur zonweringsdoek.
BEOORDELINGEN
schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

 

goed om te weten

Deze zonwering wordt op maat gemaakt en kan niet worden geruild of geretourneerd

bediening

elektrisch met afstandsbediening

kleur voor antraciet scherm

494, 932, 935, Orchestra Macadam Tweed U373 dickson, sattler 338665

cassette

volledig gesloten

cassette kleur

antraciet, sparkling black, stargrey

Artikelnummer: N/B Categorie: