De winnaar facebook Rolhor win actie

De winnaar facebook Rolhor win actie

De Winnaar van de facebook win actie is bekend gemaakt. Dit is Wilma van Balen uit Den Haag. Met een mooie rolhor houdt Wilma alle  vervelende insecten, zoals muggen en andere kleine vliegende beestjes voorlopig buiten de deur.

Een rolhor is ideaal tegen vliegend ongedierte

Wilt u ook net als Wilma straks bij mooi weer uw deuren  en ramen open zetten kom dan langs in de winkel en wij adviseren u over het plaatsen van een rolhor op maat. Wilma kan straks kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen en er is een oplossing voor bijna iedere situatie . In bijna elk kozijn is een rolhor te plaatsen we zijn nieuwsgierig wat Wilma gaat uitkiezen. Gun  uzelf  net als Wilma  de luxe van een hor voor het draairaam in uw slaapkamer en u slaapt zonder gezoem door insecten de hele nacht door.

Uw specialist ook voor horren

De firma van Rijn is uw specialist in horren op maat.  Met een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs en de beste  kwaliteit bieden. Wij ontwikkelen onze horren zelf. Daarmee bent u gegarandeerd van topkwaliteit en snelle levering