Warme voeten: vloeren vergelijken

Warme voeten geven dat gezellig ’thuis gevoel’ vinden wij.  De afgelopen zomerperiode was het geen probleem en liepen we liefst op onze blote voeten door het huis. Maar nu? Ook al doet de zon nog steeds flink z’n best, het wordt steeds frisser, buiten en binnen. De koude vloer voelt niet meer zo behaaglijk aan. Wil u ook  in deze herfst warme voeten: vloeren vergelijken doet u nu in de winkel. Vergelijk de pvc vloer en de echt houten vloer  met verschillende andere soorten vloeren. Zo leert u pas echt kennen wat de voordelen zijn. Wij hebben ze in de winkel voor u naast elkaar gezet.

PVC vloeren zijn de beste vloer voor uw vloerverwarming

Steeds meer huizen worden voorzien van vloerverwarming. Soms is er zelfs vloerkoeling aanwezig. Daar wilt u natuurlijk optimaal van profiteren. De beste vloer in combinatie met vloerverwarming is een PVC vloer. Het voordeel van PVC vloeren is dat ze de warmte perfect geleiden. Er wordt dus weinig warmte tegengehouden. Heeft u vloerverwarming? Dan bent u dus niet meer veroordeeld tot een plavuizen vloer, maar kun je nu ook kiezen voor een sfeervolle, warme PVC vloer. De belangrijkste voordelen voor u op een rij.  We beloven u deze voordelen maken de kosten meer dan goed.

Warme voeten en lagere energie kosten

Warme voeten is de belangrijke reden waarom mensen kiezen voor een pvc vloer. Dit is de ideale vloer voor vloerverwarming.  Een groot voordeel van vloerverwarming is de lage energie kosten.  De aangename kamertemperatuur zonder hoge stookkosten  Vloerverwarming werkt op een lage watertemperatuur van zo’n 35°C. Verwarming in de vloer werkt met stralingswarmte via verwarmingsbuizen onder de vloer. Deze verwarmingsbuizen worden op een vaste afstand van elkaar gelegd over de volledige ruimte. Door deze gelijkmatige warmteverdeling vanaf de grond bereik je sneller een comfortgevoel. De thermostaat kan gerust 2°C lager om hetzelfde comfort te krijgen als bij radiatorverwarming.In vergelijking met andere verwarmingsmethoden kost het dan wel meer in aankoop. Door de betere warmteverdeling en het voordeel wat u behaald wanneer u kiest voor PVC verdient u de hogere kostprijs  voor de vloerverwarming zeker terug.

Vloerbedekking en een los tapijt voor extra warme voeten

Vaste vloerbedekking in de woonkamer is wegens snelle slijtage minder gewenst maar hoe lekker zijn warme voeten in de slaapkamer.  Tapijt is heerlijk warm aan uw voeten en er is heel wat keuze aan moderne tapijtstoffen. Wilt u extra zacht en lekker warm kiest u dan voor hoge polen.  Maar onthoudt u ook: hoe langer en zachter de haren, hoe meer onderhoudt want een hoogpolig tapijt is lastig te stofzuigen. We hebben tapijt is in allerlei kleuren, prints en materialen. Tapijt houdt warmte uitstekend vast en is heerlijk zacht onder de voeten. Heerlijk voor in de slaapkamer dus. Zeker bij het opstaan in de koude wintermaanden

 

Wat vind je van deze vloeren?

Tags: