Volg ons op social media

Volg ons op social media

Bent u dol op alles wat met wand, vloer en raam bekleding te maken heeft? Gaat u verhuizen of is uw huis toe aan een update toe? Dan wijst de firma van Rijn u de weg. Via onze socialmedia bent u  als eerste op de hoogte van nieuwe binnenkijkers, stylingideeën, make-overs

Wij zijn op verschillende plekken op het internet te vinden. We vragen klanten soms of we de door ons geplaatste zonwering, behangwerk, stoffering of raamdecoratie via sociale media mogen delen. Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen. Kijkt u mee op facebook? Of met de leuke plaatjes via Instagram en pinterest. Of met de filmpjes over onze projecten  op ytube?

 

Bekijk facebook voor recente projecten en klantervaringen. Wilt u ook een plekje in de spotlight? Stuur uw foto en wie weet ziet u straks uw foto terug op ons profiel.

Volg ons ook op Instagram waar we leuke foto’s delen

Korte video’s en uploads in en om de winkel makkelijk te delen met vrienden, familie en anderen op YouTube.

Op pinterest vindt u ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere ideeën om uit te proberen.
Pinterest staat vol met  inspirerende foto’s voor uw droomhuis. Laat u inspireren door de mooiste interieurs uit binnen- en buitenland en kom daarna met uw plan naar de winkel. Dan stylen we uw huis naar het voorbeeld van de door uw gevonden plaatjes.

De trends en aanbiedingen bij Firma van Rijn

De firma van Rijn staat voor kwaliteitsproducten en fijn wonen. Geef uw eigen creativiteit de vrije loop. De winkel is ruim de styling is ongecompliceerd. Oude en nieuwe trends ontmoeten elkaar rond het bureau of in het klassieke stoeltje dat in de winkel een nieuw leven kreeg.  Inspiratie opdoen op internet en daarna in de winkel echt ontdekken welke stijl bij u past. Wilt u wit en basic of juist het hele huis met veel kleur.  Goed combineren van kleur is belangrijk. Doet u vandaag inspiratie op?

We hebben het voor u

Welke vloer, raamdecoratie of buiten zonwering  u ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel we hebben het in de winkel. Houdt u het graag rustig? Kies dan ton sur ton kleurcombinaties uit dezelfde kleurfamilie of juist de witte en lichte kleuren. Hebt u juist meer lef? Kies dan voor een uitgesproken opvallende kleur. Hoe uw nieuw uitgezochte zonwering, behang, verf gaat passen bij uw vloer of overige raamdecoratie we adviseren u graag. We zoeken samen passend bij u budget de beste prijs en kwaliteitsprodukten die bij u passen.

Tags: