Radar test kwasten

Radar test kwasten

Verfkwasten zijn er in allerlei soort en maten. Alleen al voor het binnenwerk ligt er een woud aan kwasten in verfwinkels en doe-het-zelfzaken of bij voordeelknallers. Radar onderzocht verfkwasten voor het lakken van hout. Hoe weet je nu wat een goede kwast is? Waar moet je op letten? En hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? Radar test kwasten en is benieuwd welke verfkwast het beste is. 

Radar kocht de verfkwasten in bij bouwmarkten en de van alles en nog wat winkels met hun eigen merken, en eentje van de plaatselijke verfwinkel. En u raad het nooit deze heeft gewonnen en daar zijn we best wel trots op!

Hoe weet u wat een geschikte kwast is voor uw klus?

Op welke aspecten moet u letten? Zijn duurdere kwasten ook beter?. Een verfkwast kopen en benieuwd hoe u de beste keuze maakt uit ons uitgebreide assortiment? We leggen u graag uit over de goedkope verfkwasten van goede kwaliteit en de modellen die er beschikbaar zijn.

Een goeie verfkwast kost geld. Jammer genoeg zijn veel kwasten nu met kunststof haren uitgevoerd. Hoe duurder, hoe meer varkensharen een kwast bevat. Een echte schilder zal altijd kiezen voor de duurdere aangezien hij deze dagelijks zal gebruiken. Voor thuisgebruik kunt u kiezen voor een iets goedkopere versie. En koop deze bij een vakman en niet bij een bouwmarkt. Kwaliteit zal merkbaar zijn in gebruik.

De beste kwaliteitskwasten voor een scherpe prijs

Radar testte zes verschillende soorten kwasten. Van A-merken tot huismerken. En YippieYaYaYippieYippieYeah! Onze kwast bij de speciaalzaak eindigde als beste. Worden we blij van.

De  kwast is onze bestseller bij schilders en tegen een erg aantrekkelijke prijs. Dat is dus best een ritje naar onze winkel waard!

Verfklus uitbesteden?

Wij hebben schilders in eigen dienst. Onze vakmannen zijn al jarenlang bij ons aan het werk en goed in hun vak.  Ze kunnen de meest verfklussen  aan en garanderen u een perfect eindresultaat. Kiest u voor uitbesteden van uw verf klus dan kiest u voor de schilder van firma van rijn.

MEER NIEUWS

Wilt u de aflevering van Radar terugkijken?

 

Meer dan 100 jaar ervaring in de verfbranche

Wij weten als geen ander wat voor soort verf er nodig is voor welke klus dan ook. Voor de professionele verf aan de vakman als de kwalitatief mooie verf voor de doe-het-zelver.  Wanneer er verf van de firma van Rijn word gebruikt wordt iedere klus een succes. Onze ervaren adviseurs helpen graag met onze mengmachine en de door jou gekozen kleurcombinaties.

Artikelen die hierop lijken→

Wat vind u hiervan?

Wat klanten over ons zeggen

Tags: