Wallpower behang

De mooiste collectie wallpowers in de regio Den Haag

Niet alleen de bekende merken zoals IJfinger en Arte. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit de luxe maar ook betaalbare behangcollecties die er op de markt zijn.  Met ruim 50 behangboeken een adviseur met jaren ervaring staan we aan de top als het om behang gaat.

Gezien op TV

Ze maakten een  gezellige woonkamer voor Ruud en Ingrid met een op maat gemaakte Wallpower uit de mooiste behang collectie. Een wallpower kan binnenkort ook bij u een prachtige blikvanger zijn. Een gezellig interieur, dat is wat Ruud en Ingrid graag wilden en daar zijn ze bij VT wonen zeker in geslaagd. Het voornamelijk witte interieur is vervangen door een interieur met rustige kleuren. Van strak en wit naar sfeervol basic. De woning is nu een warm en gezellig huis.

Bent u geïnspireerd geraakt na het zien van de make-over? Alle gebruikte producten met verf en behang vindt u in de winkel. Komt u langs om  straks in deze VT wonen stijl uw eigen woonkamer gezellig te maken.

In deze woonkamer is de op maat gemaakte Wallpower uit onze collectie  (‘Abstract Natural’, artikelnummer 395893) gebruikt. Deze Wallpower die normaal een maat van 3 x 3 meter heeft, is door de stylist van VT wonen in een aangepaste maat  gemaakt en als schilderij geplakt.

Meer inspiratie?

1 muur als blikvanger behangen met een wallpower

Met een wallpower  of ook wel fotobehang genoemd geeft u uw woonkamer  een nieuwe look. De sfeer van de woonkamer zal hierdoor heel anders worden. U kunt de wallpower / fotobehang in allerlei thema’s vinden.  Van bos tot strand  en stad bij ons vindt u de mooiste motieven in allerlei kleuren. Uw favoriete motief in een reuzenformaat we noemen het wallpower. Komt u langs om iets te vinden wat bij uw stijl past?  We maken het volledig op maat en plakken het naadloos voor u  zodat u nog jaren van uw prachtig behang kan genieten.

Categorie
Behang en Verf