Wallpower behang

De mooiste collectie wallpowers in de regio Den Haag

Niet alleen de bekende dure merken maar ook voor een klein budget. Wij hebben voor u een brede selectie gemaakt uit de luxe maar ook betaalbare behangcollecties die er op de markt zijn.  Met ruim 50 behangboeken en een adviseur met jaren ervaring staan we aan de top als het om behang gaat.

1 muur als blikvanger behangen met een wallpower

Met een wallpower  of ook wel fotobehang genoemd geeft u uw woonkamer  een nieuwe look. De sfeer van de woonkamer zal hierdoor heel anders worden. U kunt de wallpower / fotobehang in allerlei thema’s vinden.  Van bos tot strand  en stad bij ons vindt u de mooiste motieven in allerlei kleuren. Uw favoriete motief in een reuzenformaat we noemen het wallpower. Komt u langs om iets te vinden wat bij uw stijl past?  We maken het volledig op maat en plakken het naadloos voor u zodat u nog jaren van uw prachtig behang kan genieten.

Weet u al welke behang het gaat worden?

Meer inspiratie?

logo piinterest

Of u nu op zoek bent naar vlies, patroon, glasvezel of streepjes bij ons vind u altijd wel een passend product. Wij leveren altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Al onze verf is verkrijgbaar in verschillende volumes. Voor iedere klus de juiste hoeveelheid in huis. Met 500 ml verft u ongeveer 5 m2.

Meer dan 50 jaar ervaring in de behang industrie

Wij weten als geen ander wat voor soort behang er nodig is voor welke klus dan ook. Onze ervaren adviseurs helpen graag met een keuze maken.

Artikelen hiermee combineren →

Wat vind u hiervan?

Wat klanten over ons zeggen

Categorie
Behang en Verf