Vinyl en PVC vloeren

Slijtvaste pvc vloer

Met de pvc vloer creëer je een eigen look. Ze zijn slijtvast en hebben een lange levensduur. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren mogelijk om jouw persoonlijke stijl en sfeer te versterken. Denk aan een hout of beton look. Als je maar de juiste sfeer weet te vinden in uitstraling en kleur. De uiteindelijke beslissing hangt ook af van andere factoren. Bijvoorbeeld waar gaat u het leggen, de keuken vraagt om ander materiaal dan de slaapkamer. Ook van invloed is de vloerverwarming in uw huis. PVC is ook dan een goede optie.  Maak ook uw budgetwensen kenbaar in de winkel vloeren zijn er voor ieder budget.

De voordelen van een pvc vloer

  • Slijtvast
  •  Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Grote keuze
  • Lange levensduur

Voor een eerlijk advies

Wij begrijpen als geen ander dat er veel komt kijken bij het kiezen een goede mooie vloer. We helpen graag om alle wensen – of het nu gaat om stijl, budget, het leggen van de vloer en het onderhoud – op een rijtje te zetten. Bezoek de winkel voel de verschillende materialen, vergelijk en laat u bijstaan in het nemen van de beslissing. Een vloer is tenslotte de basis. We hebben vloeren voor elke ruimte in het huis en zijn altijd up to date met de laatste trends. We leveren snel en komen het ook graag bij u leggen en maken het u zo gemakkelijk.

De keuze in vloeren is enorm.

Welke opties er allemaal zijn? We hebben  een korte vloeren keuzehulp voor u. Hier vindt u een opsomming om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer.

De Novilon vloer van Esther en Kadir

Dit stel heeft een prachtige Novilon vloer laten plaatsen in hun appartement in Loosduinen. Het budget voor dit stel was krap maar gelukkig konden ze ruim binnen hun budget bij de firma van Rijn een  vloer vinden.