verf

Of u nu op zoek bent naar lak, beits of muurverf bij ons vind u altijd wel een passend product. Sommige typen verf hebben een sterke beschermende factor en dekken goed. Wij leveren altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verf mengen met de verfmengservice in verschillende hoeveelheden

Al onze verf is verkrijgbaar in verschillende volumes. Voor iedere klus de juiste hoeveelheid in huis. We kunnen meer dan 1 miljoen  kleurentinten maken.  Onze verfmengservice behoort tot de beste in de markt.  Als u toch meer verf nodig heeft met de kleurcode maken wij ook jaren later exact dezelfde kleur. Kom langs voor gratis kleurmonsters en deskundig advies!

Meer dan 100 jaar ervaring in de verfbranche

Wij weten als geen ander wat voor soort verf er nodig is voor welke klus dan ook. Voor de professionele verf aan de vakman als de kwalitatief mooie verf voor de doe-het-zelver.  Wanneer er verf van de firma van Rijn word gebruikt wordt iedere klus een succes. Onze ervaren adviseurs helpen graag met onze mengmachine en de door jou gekozen kleurcombinaties. “Maak elke kamer mooi met onze verf. Het dekt goed en gaat lang mee. We hebben veel kleuren om uit te kiezen. Met onze verf ziet uw huis er altijd goed uit. Koop nu en maak uw huis zoals u het wilt.”

Wat klanten over ons zeggen

Vind alles wat u nodig heeft voor uw verfklus bij ons. Onze kwasten en rollers zorgen voor een gladde afwerking en onze afplaktape beschermt uw randen perfect. Met onze verfbakken en -roerstokjes wordt elke klus eenvoudiger. Kies voor gemak en kwaliteit met onze complete reeks verfbenodigdheden. Begin vandaag nog met uw project en zie het verschil.”

Categorie
Behang en Verf