Screen voor uw raam

Wat is een screen?

Een screen is een zonnescherm dat straks langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Vergelijkbaar met een rolluik waarbij het doek glijdt tussen twee geleiders. Er gaat geen kostbare ruimte verloren en er is een vrije doorloop langs uw raam. Ook kunt u nog naar buiten kijken maar voorbijgangers niet naar binnen. Screens voor uw raam worden vaak bevestigt aan de buitenkant waardoor de zon al wordt tegengehouden voordat het uw raam bereikt. Omdat het glas niet opwarmt blijft het koel in uw woning. Screen kunnen uiteraard ook aan de binnenkant van uw raam. Komt u langs voor een advies op maat?

Het zipscreen

Dit type screen wordt ook wel ritsscreen genoemd. Dit omdat het screen met een rits in de begeleiders is bevestigd. Het doek zit extra stevig en er is geen ruimte meer tussen het doek en geleiders. Geen klapperende screens meer en compleet windvast omdat een zipscreen aan de zijkanten volledig is gesloten. Een bijkomend voordeel van een zipscreen is dat de functie van een hor om insecten te weren is mee is genomen. Dus houd wespen en ander vliegend ongedierte buiten de deur met een zipscreen.

De prijs van een screen voor uw raam

De prijzen voor screens hangen af van de bediening (handmatig of elektrisch) en de afmeting.

Vakmanschap

De firma van Rijn is in de Haagse regio een begrip voor buitenzonwering en screens. Overal waar u kijkt, komt u ‘ons’ tegen. Logisch. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij waar we over praten. Onze professionaliteit geldt op ieder vlak, van advies tot en met montage. U kunt bij ons terecht voor alle type zonwering waaronder screens. Laat u bijpraten over de mogelijkheden materialen, kleuren en toepassingen. Kortom: Fred van Rijn is dè specialist voor zonwering in Den Haag!

buitenzonwering screen grijs

Meer lezen over het elektrisch bedienbare screen als buiten zonwering? Lees dan zeker verder.

Categorie
Buitenzonwering