Rolgordijnen op maat gemaakt

Een enorme collectie

Rolgordijnen hebben we in een zeer grote collectie met meer dan 1000 verschillende stoffen. Ook zijn er diverse materialen en ophangsystemen. Onze collectie bestaat uit transparante stof, semi transparant en verduisterend. Voor uw rolgordijnen op maat bent u bij de Firma van Rijn aan het juiste adres

De prijs

Wij leveren ook duo rolgordijnen op maat van top kwaliteit voor de beste prijs  De firma van rijn is de grootste aanbieder van op maat gemaakte rolgordijnen in de regio Den Haag.  Rolgordijnen uit voorraad bieden wij aan voor een zacht prijsje.  U vind in de winkel altijd een rolgordijn passend bij uw budget.

Heeft u wel eens gedacht aan gemotoriseerde binnen zonwering?

Uw rolgordijn bedienen vanuit uw luie stoel het kan! Gemakkelijk vooral als u net lekker ligt en wilt genieten in plaats van opstaan. Ook voor de grote rolgordijnen een prima optie.

Kiest u voor maatwerk?

U kiest voor de firma van Rijn als u kiest voor maatwerk. Zo weet u zeker dat uw rolgordijn altijd past in uw situatie. Al onze rolgordijnen worden 100% op maat gemaakt. Ons atelier begint pas als u de bestelling plaatst! Alle raamdecoratie komen we nameten waarbij we bij rolgordijnen rekening houden met de manier waarop het gemonteerd kan worden. Wilt u de bediening rechts of links zijn er deurklinken waar het rolgordijn wel overheen moet kunnen en wilt u het ‘in’ of ‘op’ de dag. Op de dag betekent dat gordijn tegen het plafond zal komen of juist in de dag in het kozijn.

Categorie
Raamdecoratie