PVC vloeren

PVC vloeren bieden een duurzame en veelzijdige oplossing voor diverse woonruimtes. Kenmerkend door hun hoge slijtvastheid en onderhoudsgemak, zijn deze vloeren ideaal voor gezinnen en intensief gebruikte ruimtes. PVC vloeren zijn  waterbestendig, wat het een uitstekende keuze maakt voor keukens en badkamers.

vloeren vinyl
pvc vloer visgraat

Wij begrijpen als geen ander dat er veel komt kijken bij het kiezen een goede mooie vloer. We helpen graag om alle wensen – of het nu gaat om stijl, budget, het leggen van de vloer en het onderhoud – op een rijtje te zetten. Bezoek de winkel voel de verschillende materialen, vergelijk en laat u bijstaan in het nemen van de beslissing. Een vloer is tenslotte de basis.

Vinyl of PVC ?

Vinyl vloeren komen op een rol van 4 meter breed en Pvc vloeren bestaan uit losse stroken of tegels.

De voordelen van een pvc vloer

  • Slijtvast
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Grote keuze
  • Lange levensduur

Lees ook onze keuzehulp vloeren

vloer keuze

Dankzij de variëteit in designs – van realistische houtpatronen tot moderne betonlooks – is er voor elk interieur een passende optie. PVC vloeren bieden tevens een comfortabele loopervaring en zijn geschikt voor vloerverwarming. Voor milieubewuste consumenten zijn er eco-vriendelijke opties beschikbaar.

Reviews

Om de ideale PVC vloer te kiezen, nodigen wij u uit in onze winkel. Hier kunt u de diverse designs en texturen zelf ervaren en ontvangt u persoonlijk advies op maat van onze experts. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u helpen de perfecte vloer voor uw huis te vinden.

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?