Plissé en duo plissé gordijnen

De Firma van Rijn heeft prachtige Plissé en Duo Plissé gordijnen. Altijd op maat gemaakt en een verrijking voor uw woonruimte. Dit type gordijn is voor elk raam en situatie toepasbaar. Dus ook schuine ramen en de kiep kantel ramen.  We bieden altijd kwaliteit op maat door een mooi stukje vakmanschap. Daarnaast een breed scala aan kleuren en stoffen. Denk aan een mooie uni of de diverse dessign en structuur stoffen. We vinden voor u altijd iets wat past binnen uw wensen en budget.

De stof is in verschillende transparanties te verkrijgen.

Denk aan geheel verduisterend of juist goed licht doorlatend. Waarbij een verduisterend duo plissegordijnen het licht zal filteren en zorgen voor een volledige verduistering van de ruimte. Ook hebben we een ruime collectie met warmtewerend, vocht en vuilafstotende stoffen.

Met een duo klick systeem kunt u installeren zonder boren.

Door een magnetishc frame op het kozijn is het goed geschikt voor een draai of kiep raam. Of extra gemak door het uitneembaar frame om de ruit te kunnen wassen. De profielen van het duo klick systeem zijn standaard wit of creme maar naast de standaard kleuren is het ook mogelijk een andere RAL kleur mee te geven. Wij rekenen hiervoor wel een meerprijs.

Het duo plissegordijn heeft een kenmerkende honingraatvorm door het gebruik van een dubbele stof. Het zijn twee lagen stof, die zich als een harmonica laten opvouwen.De touwtjes die door de stof lopen, zijn bij een duo plissé gordijn niet zichtbaar.

Ook zijgeleiding is mogelijk bij plissé gordijnen. Dit produkt raden we aan voor een raam of een deur welke veel heen en weer beweegt.

Diverse soorten?

Met duo plissé duette en honingraat bedoelen we exact hetzelfde produkt. Honingraat vanwege de twee lagen stof die, als u er van de zijkant naar kijkt, de vorm vertoont van een honingraat.  Wist u ook dat ‘plissé’  afkomstig is uit het Frans. Het betekent geplooid. Dat is hoe dit type raambekleding eruit ziet.  De vouwen zijn praktische en ogen speels.

Kiest u voor plissé gordijnen bij de firma van Rijn dan krijgt u:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • Gratis inmeetservice.
  • Montage door onze eigen vakmannen.
  • Alleen kwaliteitsprodukten.
  • Vakmanschap

Een produkt waar u jaren lang plezier van heeft.

MEEST BEKEKEN

  • Een rolhor tegen vliegend ongedierte Ook bij mooi weer uw deuren en ramen open zetten? Kom dan langs in de winkel en wij adviseren u over het plaatsen van een rolhor op ma

BINNENKIJKEN & INSPIRATIE