Paneel gordijnen

Categorie
Raamdecoratie

Gordijnen zonder plooien

Een paneelgordijn is gemaakt van brede banen stof die achter elkaar kunnen schuiven. Deze panelen kunnen van verschillende stoffen gemaakt worden. Onze medewerkers helpen u graag uit onze collectie van meer dan 200 stoffen en designs een keuze te maken. Denkt u voor bezoek na over uw wensen?  Vragen zoals : “wilt u de paneel gordijnen tot op de vloer of vensterbank en mag er nog licht doorheen komen of moet het helemaal donker worden in de (slaap) kamer”.

Dit type raamdecoratie is ideaal als scheidingswand en room divider. Ook wordt het paneel gordijn gebruikt om rommel / speelhoek/ kantoor te verbergen.

Modern huis kies voor paneel gordijnen 

Dit type gordijn is mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook als scheidingswand of afscheiding tussen garderobe en slaapkamer of open keuken en woonkamer is het paneelgordijn prachtig.

 

Prijs

We leveren allerlei kleuren en voor ieder budget zijn er paneelgordijnen te vinden.

Wat klanten over onze geplaatste raamdecoratie zeggen

De voordelen van paneel gordijnen

  • Opgeruimd in een handomdraai
  • Op maat gemaakt
  • Ook als afscheiding tussen bijvoorbeeld wonen en slapen

Onze collectie paneel gordijnen

Rechte gordijnen zonder plooien zijn in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. In onze collectie zowel stof als kunststof met en zonder design er zit altijd iets passend bij uw budget voor u bij. Laat paneel gordijnen altijd op maat maken voor het mooiste eindresultaat.  Kom vooral langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van raamdecoratie zoals rolgordijnen en vouwgordijnen bekijken.