Lamellen

Categorie
Raamdecoratie

Lamellen voor privacy en gemak

Verticale raamdecoratie of zogeheten lamellen worden vaak gebruikt voor ruimtes waar inkijk niet of minder gewenst is. Omdat de lamellen gedraaid kunnen worden regelt u eenvoudig de lichtinval en hoeveelheid privacy. Met een draai stang of eventueel elektrisch kunt u de lamellen eenvoudig openen of sluiten om zo de inkijk en lichtinval aan te passen. Omdat u de lamellen eenvoudig opzij kunt schuiven, heeft u in een handomdraai een volledig open raam en kunt u genieten van het daglicht. Op die manier zijn lamellen de ideale raamdecoratie voor uw ruimte

De voordelen van lamellen

  • Privacy in een handomdraai
  • Op maat gemaakt
  • Ook voor bijzondere ramen

De meest uitgebreide collectie van Den Haag

Lamellen zijn een veelzijdige raamdecoratie en in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. In onze collectie zowel stoffen als kunststof lamellen met en zonder design en van aluminium kunststof textiel of hout. Ook voor de zeer hoge of juist kleine ramen er zit altijd iets voor u bij. Laat de lamellen op maat maken en kom langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van binnen zonwering en raamdecoratie zoals rolgordijnen en vouwgordijnen bekijken.

Voor bijzondere ramen

Lamellen zijn de ideaale raamdecoratie voor ruimtes met bijzondere ramen, zoals bijvoorbeeld schuine, extreem  hoge of trapsgewijze ramen. We hebben ook lamellen geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken. Ook geven lamellen uw kamer een tijdloze look en zijn makkelijk in het onderhoud.