Het knikarmscherm

Het knikarmscherm wordt gebruikt om de zon te weren op uw terras.   U zit graag in de schaduw en zoekt daarnaast de beste kwaliteit knikarmschermen van Den Haag?  Bij de Firma van Rijn heeft u keuze uit het grootste assortiment en de beste kwaliteit.  U bent daarom bij ons op het juiste adres.  Het knikarmscherm wordt ook wel een terrasscherm genoemd. Door de knikarmen kan snel een flink stuk van uw terras van schaduw worden voorzien. Mooi, stevig en functioneel voor de warme zomerdagen.

Een knikarmscherm is in diverse uitvoeringen, maten en materialen verkrijgbaar.

Ten eerste bestaat er een scherm altijd uit een cassette waarbij het doek volledig opgenomen wordt in een soort koker. Het doek wordt in gesloten toestand volledig beschermd tegen vuil en vocht en blijft zo langer mooi . Hierdoor bent u verzekerd  van een langere levensduur.  Verder heeft een cassettescherm een modernere uitstraling, vanwege de strakke afwerking. In de winkel kunnen we u diverse typen en materialen laten zien. Ook laten we u graag het semi-cassette scherm zien. Dit is een zonnescherm waarbij het zonnescherm een opening bevat. De onder- en bovenzijde van het zonnescherm zijn te zien en het doek is niet volledig in de cassette opgenomen.

De prijs van een knikarmscherm.

Een elektrisch of  handmatige bediening maakt uit voor de prijs van uw zonnescherm.  Ook heeft de grootte van het scherm invloed op de uiteindelijke prijs. Tot slot moet u rekening houden met een bedrag voor de montage  Al deze keuzes bepalen het prijskaartje van uw zonnescherm. Wilt u snel meer weten voordat u binnen stapt belt u dan even? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voor ieder budget is een terrasscherm te vinden en we denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wanneer u vooraf (ongeveer) de maten en wensen noteert kunnen we u in de winkel de diverse modellen en materialen laten zien. Samen vinden we het scherm wat bij u past. We hebben  de meest uitgebreide collecties buiten zonwering in regio Den Haag.  Redenen genoeg voor een bezoek.

Wilt u de beste kwaliteit knikarmschermen van Den Haag?

Datum
Categorie
Buitenzonwering