Jaloezieën

Jaloezieën

In diverse materialen, kleuren, afmetingen en bedieningsmogelijkheden zijn onze jaloezieën verkrijgbaar. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag de mogelijkheden voor en laten we u kennis maken met alle materialen waarin de jaloezieën leverbaar zijn. We luisteren naar uw wensen en adviseren u meteen.

Materialen

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout, kunststof en aluminium. De klassieke jaloezie is gemaakt van aluminium en is een tijdloos model. Door de uitstekende licht doorlaat mogelijkheden en stijl een raamdecoratie die past in ieder huis. Daarnaast hebben we jaloezieën gemaakt van kunststof materialen deze kunnen uitstekend tegen vocht. Mede vanwege deze eigenschappen uitermate geschikt voor uw badkamer en keuken. Tot slot is er hout. Dit creëert een natuurlijke en warme sfeer in uw huis. De houten jaloezieën zijn leverbaar in alleen de beste houtsoorten. Van trendy wit tot elegant zwart van zeer smal tot extreem groot we hebben het voor u.

Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt en een van onze medewerkers zal het voor u thuis komen inmeten. Dus ontspan en laat de professional doen waar ze goed in zijn. Na levering zal een monteur het besproken product voor u op zijn plaats hangen dat doen ze zorgvuldig met oog voor uw wensen. U zult jarenlang uniek sfeervol wonen.

 

Categorie
Raamdecoratie