Inbetween gordijnen

De semi transparante gordijnen noemen we ook wel inbetween gordijnen. Tussen een gordijn en vitrage in. Door een dikkere draad is de stof iets voller en over het algemeen gemaakt van een semi-transparante stof. Een tikkeltje doorzichtig en spannend wat erachter te zien zal zijn. Met inbetween gordijnen maakt u een ruimte sfeervol met prachtig diffuus licht.

Ze zijn mateloos populair en dat is niet voor niets. Inbetweens zijn de gordijnen die er voor zorgen dat je nog wel (een beetje) naar buiten kan kijken, maar je toch kan afsluiten.

De voordelen

  • privacy, maar toch nog naar buiten kijken.
  • sfeervol
  • veel keuze uit mooie stoffen
  • kamerhoog en naadloos, geen banen.

De materialen voor uw Inbetween gordijnen.

Of u kiest voor polyester, katoen of linnen we hebben verschillende materialen op voorraad.  Veel inbetween gordijnen zijn  gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen. Doordat de stoffen dan dubbel zo breed (hoog) zijn kan het gordijn vrijwel altijd gemaakt worden zonder naden.  Hoe mooi is dat!
Polyester zal nauwelijks krimpen. Ook hebben we polyester inbetweens met een llinnen look. Linnen inbetweens hebben de meest natuurlijk uitstraling.  Jammer genoeg zijn compleet linnen inbetweens ook gevoelig voor luchtvochtigheid en krimp.

Waarom niet online kopen?

Inbetween gordijnen zijn er in verschillende transparanties van zeer veel licht doorlatend tot bijna niet. Wat u mooi vind kunt u het beste beoordelen door het materiaal  voor een raam of tegen het licht te houden.  Ook maakt het aantal plooien veel verschil.  De stof is dun en met meer plooien minder transparant.  In de winkel adviseren we u graag.

Meer inspiratie?

logo piinterest
Categorie
Raamdecoratie
Tags
binnen zonwering