Belettering op uw zonwering

Wilt u de beste kwaliteit  voor de belettering van uw zonwering?

Zonwering met een tekst of logo

Bijna alle zonwering kunnen we bedrukken. De belettering iop uw zonwering is weersbestendig en flexibel, zodat deze jarenlang mooi blijft.

Nieuwe blikvanger?

Het bedrukken van belettering op uw zonwering is de ideale manier om wat extra aandacht te vestigen op uw kantoor, restaurant of winkelpand. Is straks uw zonwering met uw mooie tekst of logo de blikvanger in uw winkelstraat?

Voor het bedrukken maken we gebruik van lak in een buitenkwaliteit in alle kleuren die u zich wensen kan. Uw logo iets aanpassen zodat het mooi op het markies tot uiting komt is geen probleem. De firma van Rijn is al 50 jaar uw specialist in het bedrukken van uw markies of zonnescherm.

knikarmscherm buitenzonwering met tekst

Prijs tip! bedruk alleen het volant

De strook onderaan het zonnescherm noemen we een volant. Het is eenvoudiger maar ook prachtig.  Het bedrukken van alleen het volant met een mooie tekst of uw bedrijfsnaam is een mooie toevoeging. U bespaart in kosten maar heeft toch een mooie uitstraling van uw pand. Daarnaast is het vervangen van een volant makkelijk mocht u na een paar jaar toch weer wat nieuws willen.

Vakmanschap

De firma van Rijn is in de Haagse regio een begrip in belettering en reclame op uw zonwering. Overal waar u kijkt, komt u ‘ons’ tegen. Logisch. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij waar we over praten. Onze professionaliteit geldt op ieder vlak, van advies tot en met montage. U kunt bij ons terecht voor alle belettering op uw zonwering. Laat u bijpraten over de mogelijkheden materialen, kleuren en toepassingen. Kortom: Fred van Rijn is de specialist voor zonwering en belettering in Den Haag!

Categorie
Buitenzonwering