Over ons

Firma van Rijn

Sinds 1961 een begrip in Den Haag
Kom langs voor een advies op maat

Meer dan alleen zonwering

Gelukkig draait de winkel niet alleen op zonweringen. “Het is ooit begonnen als een zaak met alleen verf en behang, nu hebben we het complete aanbod voor heel het inrichten van een woning. Van behang en verf tot vloerafwerking, wandafwerking en verschillende zonweringen.” Daardoor is de Firma van Rijn al sinds 1961 een begrip in Den Haag. Begonnen op de Jan Luykenlaan verhuisde de winkel ongeveer 30 jaar geleden naar de Leyweg. “We zitten hier goed, aan de rustige kant van de Leyweg. Hier kun je tenminste makkelijk parkeren.”De kracht van Fred van Rijn is volgens Wilko Bil dat het nog steeds allemaal heel persoonlijk is.

Ervaren team

 

We werken met een kleine ploeg met behangers en monteurs. De klant heeft één aanspreekpunt, en toch hebben we het complete aanbod. Wilko Bil begon bij Fred van Rijn in loondienst, later nam hij de zaak over. Hij heeft er nog steeds veel plezier in: “Het leuke is het directe contact met de mensen. En omdat ik zelf bij de mensen langsga is het leuk om te zien hoe een huis helemaal opgeknapt wordt. Van bijvoorbeeld een stoffige nieuwbouwwoning naar een compleet ingericht huis.” Wilt u meer weten over ons ervaren team? Kom vooral een kijkje nemen in de winkel.

Montage in heel regio Haaglanden

 

Wij werken met eigen mensen. Vakkundige monteurs en ervaren behangers met professioneel gereedschap die weten wat service betekent. Kijk op onze assortiment pagina voor een kleine selectie of kijk op de andere sociale media kanalen  voor nog veel meer projecten bij tevreden klanten.

Bij ons geen acties maar altijd een scherpe prijs

We helpen u met goed advies en bieden nog ouderwetse service. Dit  met medewerkers die nieuwsgierig en handig zijn.

Kom werken bij de Firma van Rijn

Toe aan verandering? De Firma van Rijn  is altijd op zoek naar vakmensen

wat klanten over ons zeggen

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.