Opening van de grootste winkel voor rolluiken in Den Haag

Vandaag opent Fred van Rijn Zonwering  in Den Haag zijn deuren. De winkel zit net tegenover het nieuwe stadsdeelkantoor.  Met een oppervlakte van zo’n 600m² is het vloeroppervlak verdubbeld. Klanten kunnen meer dan 1.250 producten van uit het wand raam of vloer assortiment bekijken.Daarnaast kunnen ze er terecht voor gespecialiseerd advies, het afhalen van  bestellingen en service na aankoop.

 

Op de leyweg zetten we in op een nog betere klantervaring

Het productassortiment in deze nieuwe winkel is sterk uitgebreid. De zonwering heeft meer plek gekregen en alle uitgestalde producten zijn veel beter te bekijken.

Wilko en Kees- Jan,  van de firma van Rijn:  “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Wilt  een nieuw zonnescherm of andere zonwering , dan wilt  je toch even zien hoe die ‘echt’ is. Ook al is er veel informatie via onze review- en video’s  toch willen klanten het uitproberen.  In onze winkel  op de Leyweg bieden we deze mogelijkheid vanaf vandaag ook met een nóg groter assortiment in Den Haag.” Of het nu gaat om wand, vloer of raam producten wij hebben verschillende specialisten die u met kennis en advies verder helpen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Nauwkeuwkeurige inmeetservice.
  • Montage door onze eigen vakmannen.
  • Alleen kwaliteitsprodukten.
  • Een scherpe prijs.

Eerlijk advies

Vakmanschap

Wij hebben alleen de beste monteurs, stoffeerders en behangers in dienst. Onze vakmannen zijn al jarenlang bij ons aan het werk en goed in hun vak.  Ze kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen u een perfect gemonteerde zonwering, gordijnen of andere binnen zonwering.  Kiest u voor vakmanschap dan kiest u voor zonwering van firma van rijn waar u jarenlang plezier van heeft.

Een scherpe prijs

Wij leveren het beste van het beste voor elke portemonnee. Verder zijn wij één van de grootste aanbieders op het gebied van zonwering en raamdecoratie in Den Haag. Tot slot leveren wij de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U merkt het verschil!

Een uitgebreide collectie

Geen reactie's

Geef een reactie