Ontdek de voordelen van rolluiken

De aanschaf van rolluiken is een hele investering en u heeft vast alle voor- en nadelen al gehoord.  Voordat u over gaat tot aanschaf de drie belangrijkste voordelen voor u op een rij.  We beloven u deze voordelen  maken de kosten meer dan goed.

1. Inbraak beveiliging

Het voorkomen van inbraak is  een belangrijke reden waarom mensen kiezen voor rolluiken. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden en dat geeft een veilig gevoel.  Ook wanneer u privacy belangrijk vindt kan een rolluik uitkomst bieden. U bepaalt zelf de mate van inkijk door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten.

2. Verduistering

De meeste rolluiken kunnen het licht van buiten en van de zon volledig blokkeren. Dit houdt uw woning niet alleen koel, maar geeft u ook een donkere plaats om te slapen. Draait  u nachtdiensten, dan kan een rolluik in uw slaapkamer echt een uitkomst bieden. Dit omdat u  de kamer dan koel en donker kunt maken en dus ongestoord zal slapen. Daarnaast houdt een rolluik veel geluid buiten.  Een goede nachtrust begint met een goed rolluik.

3. Een goede isolerende werking

In de winter verliest uw woning warmte door de ramen, zelfs bij dubbel glas. Een rolluik zorgt er voor dat de warmte binnen blijft en zorgt zo voor energiebesparing. In de zomer warmt het dan weer  op en de airconditioning draait overuren. Rolluiken weerkaatsen zonlicht en zorgen ervoor dat de warmte buiten gehouden wordt en dat het binnen lekker koel blijft.

De grootste keuze in rolluiken

Ontdek meer dan 20 modellen en merken en bekijk het complete assortiment.

Snel genieten?