Laminaat voor onderhoudsgemak

Advies: Laminaat voor onderhoudsgemak maar ook een prachtige vloer met een duurzame en slijtvaste toplaag. Daardoor wordt laminaat schoonmaken een fluitje van een cent. Regelmatig stofzuigen is al voldoende. Laminaat is van nature bestand tegen vlekken en morsen waardoor gemorste vloeistoffen niet snel in de vloer zullen trekken.

laminaat vloeren collectie

Stofzuigen is voldoende

Door de moderne productietechnieken zijn laminaat vloeren bestand tegen krassen en slijtage. Hierdoor blijft een laminaat vloer er jaren lang als nieuw uitzien. Het oppervlak vraagt geen speciale reinigingsmiddelen en vermijd het gebruik van overmatig water bij onderhoud. Dit omdat vocht tussen de planken kan doordringen en de vloer kan beschadigen. Een ander significant voordeel van laminaatvloeren is het gemak van schoonmaken. Vuil en stof kunnen eenvoudig worden weggeveegd of opgezogen. Voor een grondige reiniging volstaat een vochtige mop zonder de noodzaak voor schurende schoonmaakmiddelen, wat de vloer beschermt en de levensduur verlengt.

Met een laminaat vloer combineer je moeiteloos schoonheid met gebruiksgemak. Dankzij het geringe onderhoud en de duurzaamheid blijft uw laminaatvloer er jarenlang schitterend uitzien met minimale inspanning.

Ons advies: laminaat voor onderhoudsgemak

Laminaat is samengesteld uit samengeperste houtvezels met een bovenlaag die de look van hout, steen of tegels nabootst. Deze topcoating is niet alleen hard en duurzaam, maar ook bestand tegen krassen, deuken en vlekken. Dit maakt laminaat een ideale keuze voor drukke huishoudens.

Ontdek meer laminaat en vloer mogelijkheden:

waarom laminaat

Laminaat bij de Firma van Rijn vanwege:

Geweldig advies

De geleverde topklasse

Vakkundig leggen

Snelle plaatsing en verwerking

Scherpe prijs

BEOORDELINGEN VLOEREN

schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

Tags: