reviews

Bij de Firma van Rijn waarderen we de mening van onze klanten. Uw feedback helpt ons onze diensten te verbeteren en toekomstige klanten te informeren. Lees hieronder de beoordelingen van onze tevreden klanten en deel uw eigen ervaring door een recensie achter te laten.

Klantbeoordelingen

schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

[trustindex no-registration=google]

Meer dan 60 jaar vertrouwen en vakmanschap: Firma Van Rijn

Firma Van Rijn bestaat sinds 1961 en is sindsdien een betrouwbare naam in onder andere de buitenzonwering. Met meer dan zes decennia aan ervaring, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en vakmanschap. Onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid hebben ons geholpen om een breed scala aan diensten en producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste standaarden. Bij Firma Van Rijn streven we ernaar om onze traditie van excellentie voort te zetten en onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en laat ons u helpen met uw behoeften.

ANDER NIEUWS

  • Bekijk facebook voor recente projecten en klantervaringen. Wilt u ook een plekje in de spotlight? Stuur uw foto en wie weet ziet u straks uw foto terug op ons profiel.

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.