meetinstructie voor het opmeten van zonwering

meetinstructie voor het opmeten van zonwering

Meetinstructie voor het opmeten van zonwering. Dit omdat een nauwkeurige meting essentieel voor het verkrijgen van de perfecte buiten zonwering.

Breedte meten: Meet de breedte van het kozijn aan de buitenkant. Voeg aan beide zijden minimaal 10 cm toe voor optimale schaduw en bevestigingsruimte.

Controleer op obstakels: Zorg dat er geen obstakels zijn zoals regenpijpen of verlichting die de installatie kunnen hinderen.

Door deze instructies zorgvuldig te volgen, verzekert u zich van een correcte meting voor uw buiten zonwering. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte zonwering voor uw huis!

Tips

  • Gebruik een metalen meetlint voor nauwkeurige metingen.
  • Meet twee keer om fouten te voorkomen.
  • Noteer de maten in centimeters voor precisie.

De kans op fouten wordt minimaal en de tevredenheid maximaal door het volgen van deze meetinstructie voor het opmeten van zonwering

Een zorgeloos proces van begin tot eind door het volgen van deze meetinstructie voor het opmeten van zonwering.

Kies,voor met een meerprijs, een zonweringsdoek in aangepaste kleur.

De uitval bepalen in centimeters

Meer uitval geeft meer schaduw.  Wist u ook dat 300 cm uitval alleen mogelijk is met breedte 350 cm of meer?

De meetinstructie voor het opmeten van zonwering niet gelukt?

Als u twijfelt, vraag dan altijd advies aan één van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat uw zonwering perfect past en correct gemonteerd kan worden. Heeft u vragen of wenst u assistentie bij het meten? Ons team staat klaar om u te helpen! Het laten opmeten van zonwering door een professional biedt aanzienlijke voordelen boven het zelf uitvoeren. Ten eerste beschikken wij over de juiste kennis om nauwkeurig de metingen te verrichten, wat belangrijk is voor het perfect passen van de zonwering. Fouten in metingen kunnen leiden tot onnodige kosten en vertragingen, iets wat voorkomen kan worden door ons in te schakelen.

Het gebruik van een montageservice voor het plaatsen van zonwering biedt verschillende voordelen. Onze medewerkers zijn uitgerust om eventuele aanvullende benodigdheden zoals chemische ankers of verlengde kapsteunen te integreren. Afhankelijk van de specifieke situatie en vereisten van de installatie. Dit zorgt voor een correcte en veilige montage. Wist u dat zelfmontage kan leiden tot problemen met de verzekering? Niet-professionele installatie kan niet voldoen aan de standaardveiligheidsvoorschriften, wat de dekking bij schade kan compliceren. Door onze montage  service te gebruiken worden deze risico’s vermeden en is de kwaliteit gewaarborgd.

Wilt u advies op maat & een scherpe prijs?

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.