buitenzonwering pergola

Een zonnescherm in de winter kopen?

Was het eind van de zomer eigenlijk al de  hoogste tijd voor een goede schoonmaakbeurt of vervanging van uw zonwering? Wacht niet tot het voorjaar. Als de zon begint te schijnen dan bent u met de levertijden na het corona tijdperk eigenlijk al te laat. Waarom een zonnescherm in de winter kopen? We vertellen het u hier.

Wat klanten over onze zonwering zeggen

Veel mensen zijn te laat met bestellen

Wanneer u pas in april, mei begint te denken aan een zonnescherm bent u te laat met bestellen. Het kan namelijk zo zijn dat u soms zes weken – of nóg langer – moet wachten.  Ook bij ons is het in de zomermaanden altijd drukker. Door de corona bleven veel mensen thuis en veel verbouwd. Daarom raden wij u aan om in de winter een keuze te maken. De levertijd van uw zonwering  hangt af van het type bestelling en voor u het weet is het weer zomer. Wanneer u producten op maat besteld zal uw zonwering bestelling een andere levertijd hebben.

Afhankelijk van het type en toeleverancier kunnen we u nader informeren. Alle informatie over uw bestelling en levertijd krijgt u te horen bij het uitzoeken van uw zonwering.

Let op: door extreme drukte in de zomermaanden duurt de bezorging langer dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.
Wij leveren uw zonwering op een met u afgesproken datum en tijdsblok.
Zonwering op maat
Al onze zonwering wordt speciaal voor u gemaakt en hebben daardoor een langere levertijd. Bij het bestellen van maatwerk wordt de eerst mogelijke leverdatum aangegeven, hierbij mag je rekening houden met een levertijd van 4 – 6 weken. Dat is de reden dat zonwering uitzoeken in de winter een goed idee is.

Misschien hangt een van deze zonweringen straks wel bij u op het balkon of  in de tuin:

Meer inspiratie?

logo piinterest