Verhoog de waarde van uw huis met stijlvolle markiezen

Markiezen: Klassieke Zonwering in Den Haag

Verhoog de waarde van uw huis met stijlvolle markiezen

Stijlvolle markiezen bieden niet alleen zonwering, maar verbeteren ook de uitstraling van uw woning, waardoor de waarde ervan stijgt. Ontdek hoe markiezen uw huis aantrekkelijker maken.  Markiezen zijn een populaire keuze voor buitenzonwering en bieden een klassieke uitstraling gecombineerd met praktische voordelen.  Ze worden vaak gezien als een stijlvolle aanvulling op woningen en commerciële gebouwen, waarbij ze verschillende voordelen bieden. We zetten ze op een rij:

Markiezen zijn te herkennen aan hun karakteristieke halfronde vorm, die een charmant en traditioneel uiterlijk biedt. Deze vorm voegt een elegante en tijdloze uitstraling toe aan elk gebouw, wat vooral aantrekkelijk is voor oudere of meer traditionele architectuurstijlen. Bovendien zijn markiezen verkrijgbaar in diverse kleuren, stoffen en patronen, waardoor ze aangepast kunnen worden aan de specifieke stijl en wensen van de klant.

Keuzehulp bij het het model markies

Bij Firma van Rijn heeft u de keuze uit drie verschillende modellen markiezen. Het belangrijkste verschil tussen deze modellen ligt in de hoogte van de markies en de grootte van de uitval.

Standaard Model: Het standaard model is ideaal wanneer doorloophoogte geen issue is. Dit model biedt uitstekende zonwering voor uw ramen dankzij de dichte zijkanten, die gedurende de dag het meeste zonlicht tegenhouden. De hoogte en de uitval hebben dezelfde afmeting, waardoor de markies niet ver uitsteekt. Dit maakt het standaard model zeer effectief voor optimale schaduw en bescherming.

Petmodel: Als doorloophoogte en gebruiksgemak belangrijk voor u zijn, is het petmodel een uitstekende keuze. Dit model maakt het mogelijk om onder de markies door te lopen en deuren en ramen gemakkelijk te openen. Hoewel u iets inlevert op de zonwerende eigenschappen van de zijkanten, krijgt u hiervoor veel bewegingsvrijheid terug. Het petmodel hangt minder laag dan het standaard model, wat het ideaal maakt voor toegangsdeuren en ramen.

Klapmodel: Het klapmodel biedt, net als het petmodel, de mogelijkheid om ramen en deuren eenvoudig te openen zonder dat de markies in de weg zit. Het verschil zit in de uitval: bij het klapmodel is de uitval groter, waardoor u een nog breder schaduwgebied creëert. Dit model combineert functionaliteit en effectieve zonwering op een perfecte manier.

De functionele voordelen van markiezen

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden markiezen ook  functionele voordelen. Ze zijn zeer effectief in het blokkeren van zonlicht, wat helpt om de temperatuur binnen een gebouw te verlagen en energiekosten te besparen. Door direct zonlicht buiten te houden, kunnen markiezen ook de levensduur van bijvoorbeeld meubels en vloeren verlengen door bescherming tegen verkleuring en schade door UV-straling.

Duurzaamheid en Onderhoud

Moderne markiezen zijn ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zon.  Onze markiezen zijn voorzien van speciale coatings die schimmel en verkleuring tegengaan, wat hun levensduur verder verlengt. Het onderhoud van markiezen is relatief eenvoudig; regelmatig reinigen met een zachte borstel en milde zeep is vaak voldoende om ze in goede staat te houden.

Markiezen voor bedrijven in Den Haag

Bedrijfslogo’s en branding

Voor bedrijven bieden markiezen een uitstekende mogelijkheid om uw merk te promoten. Bedrukte markiezen met uw logo kunnen uw zichtbaarheid verhogen en bijdragen aan een professionele uitstraling. Zo verhoog de omzet en waarde van uw bedrijf met stijlvolle markiezen.

Voorbeelden van markiezen bij bedrijven

Wij hebben samengewerkt met diverse bedrijven in Den Haag om hun gevels te verfraaien met markiezen. Deze projecten laten zien hoe markiezen niet alleen bescherming bieden, maar ook bijdragen aan de branding van uw bedrijf.

Markiezen: Klassieke Zonwering met logo van winkel in Den Haag
buitenzonwering markies met tekst winkel Den Haag

Meer advies over het verhogen van de waarde van uw huis met stijlvolle markiezen in Den Haag

Een markies vanwege

Luxe uitstraling

Scherpe prijs

De uitgebreide kleur keuze

Super kwaliteit

Waarom markiezen de waarde verhogen

Stijlvolle markiezen kunnen de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen door zowel de uitstraling als de functionaliteit te verbeteren. Het markies geeft een elegante uitstraling aan uw woning of kantoor, wat potentiële kopers kan aantrekken.  Investeren in hoogwaardige markiezen toont aandacht voor detail en duurzaamheid, aspecten die kopers waarderen. Kortom, markiezen van de Firma van Rijn zijn een slimme keuze om de marktwaarde van uw huis of kantoor in Den Haag te verhogen.

Installatie en gebruiksgemak

Markiezen kunnen in de regio van Den Haag eenvoudig geïnstalleerd worden door onze professionals en zijn beschikbaar in zowel handmatige als automatische uitvoeringen. Handmatige markiezen worden bediend met een slingerstang, terwijl automatische markiezen gebruik maken van een motor en vaak worden bediend met een afstandsbediening of zelfs via een smartphone-app. Dit maakt ze bijzonder gebruiksvriendelijk

Voor iedereen die op zoek is naar markiezen en een elegante zonwering zoekt voor zijn woning is dit type buiten zonwering zeker het overwegen waard.

BUITENZONWERING NIEUWS

Firma van Rijn in Den Haag is uw vertrouwde specialist in binnen- en buitenzonwering, vloeren en wandbekleding. Met jarenlange ervaring en een breed scala aan producten, streven wij ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw huis of bedrijfspand een mooie upgrade te geven.

BUITENZONWERING VRAGEN

Wat zijn de voordelen van zonwering voor buiten?

Zonwering biedt diverse voordelen, zoals het verminderen van warmte-instraling en evt. schaduw op terras. Buitenzonwering helpt ook bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis door het verminderen warmte in huis in de zomer. Daarnaast is buitenzonwering ook mooi en decoratief.

Kan ik mijn markiezen laten repareren?

Ja, bij Firma van Rijn bieden we in de regio van Den Haag ook reparatiediensten aan voor markiezen. Onze experts kunnen beschadigde markiezen beoordelen en de nodige reparaties uitvoeren.

Zijn er buitenzonweringen die speciaal ontworpen zijn voor stormbestendigheid?

Ja, sommige buitenzonweringen zijn ontworpen met versterkte armen om bestand te zijn tegen harde wind. Ook is buitenzonwering vlak tegen het raam zoals screens en rolluiken beter opgewassen tegen stormomstandigheden.

Wat zijn de mogelijkheden voor slimme buitenzonwering en hoe werken ze?

Slimme buitenzonwering kan worden geïntegreerd met smart home-systemen en bediend worden via apps of geautomatiseerde schema’s.

Is er milieuvriendelijke buitenzonwering?

Ja, denk bijvoorbeeld aan solar, vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.