rolluiken in een antraciet cassette woning Den Haag

De voordelen van rolluiken

Ontdek de voordelen van rolluiken met verbeterde isolatie, verhogen van de privacy en de beveiliging van een woning. Ze helpen bij energiebesparing door het reguleren van de binnentemperatuur en beschermen tegen weersinvloeden zoals zon, wind en regen. Bovendien kunnen ze geluidsoverlast aanzienlijk verminderen.  De andere voordelen van rolluiken zetten we kort op een rij.

Een belangrijk voordeel van rolluiken is inbraak beveiliging

Het voorkomen van inbraak is  een belangrijke reden waarom mensen kiezen voor rolluiken. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden en dat geeft een veilig gevoel.  Ook wanneer u privacy belangrijk vindt kan een rolluik uitkomst bieden. U bepaalt zelf de mate van inkijk door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten.

Rolluiken zorgen voor verduistering

De meeste rolluiken kunnen het licht van buiten en van de zon volledig blokkeren. Dit houdt uw woning niet alleen koel, maar geeft u ook een donkere plaats om te slapen. Draait  u nachtdiensten, dan kan een rolluik in uw slaapkamer echt een uitkomst bieden. Dit omdat u  de kamer dan koel en donker kunt maken en dus ongestoord zal slapen. Daarnaast houdt een rolluik veel geluid buiten.  Een goede nachtrust begint met een goed rolluik.

Belangrijk pluspunt van rolluiken is de goede isolerende werking

In de winter verliest uw woning warmte door de ramen, zelfs bij dubbel glas. Een rolluik zorgt er voor dat de warmte binnen blijft en zorgt zo voor energiebesparing. In de zomer warmt het dan weer  op en de airconditioning draait overuren. Rolluiken weerkaatsen zonlicht en zorgen ervoor dat de warmte buiten gehouden wordt en dat het binnen lekker koel blijft.

buiten zonwering rolluiken dicht woning Den Haag

Ontdek de voordelen van rolluiken

rolluik solar energiebesparing

BEOORDELINGEN BUITENZONWERING

schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

BUITENZONWERING NIEUWS