Markies voorzien van logo en tekst

Vergroot de naamsbekendheid en ben ook herkenbaar in de staat

Veel mensen kiezen voor de firma van Rijn en dat komt ook door onze grote keuze aan stoffen. Onze zonweringsdoeken zijn heel stevig en makkelijk schoon te maken. “We willen dat je zo lang mogelijk blij kunt zijn met je markies waar je eigen logo en tekst op staan,” zegt Wilko met een glimlach. De stoffen die we gebruiken voor de zonwering zorgen voor veel schaduw en beschermen goed tegen de zon. Zo blijven de spullen in de etalage mooi. En met letters op de zonwering ziet iedereen van ver al welke winkel of bedrijf er achter het raam zit.

Op zoek naar unieke zonwering die niet alleen schaduw biedt, maar ook jouw bedrijf in de spotlight zet? Bij de firma van Rijn vind je precies wat je nodig hebt! Onze zonweringen zijn stevig, makkelijk schoon te houden en bieden optimale bescherming tegen de zon. Maar dat is nog niet alles. Je kunt je zonwering personaliseren met een eigen logo en tekst. Zo val je op en maak je reclame voor je bedrijf, zelfs op zonnige dagen. Kies voor praktisch en professioneel: kies voor zonwering van de firma van Rijn. Jouw etalage verdient het beste!

 

Een markies voorzien van logo en tekst?

Ontdek onze op maat gemaakte markiezen, perfect voor zowel zakelijk als privégebruik. Deze klassieke zonwering combineert functionaliteit met esthetiek, en biedt uitstekende bescherming tegen zon en regen. Elke markies wordt op bestelling gemaakt en kan voorzien worden van uw bedrijfslogo en tekst. Dit niet alleen versterkt uw merkidentiteit, maar zorgt ook voor een visueel aantrekkelijke gevel. Onze markiezen zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren, aangepast aan uw specifieke wensen. Kies voor een professionele uitstraling en effectieve zonwering met onze hoogwaardige markiezen.

BEOORDELINGEN ZONNESCHERMEN

schrijf zelf een beoordeling ▼
naam