Deze zonwering houdt de meeste warmte tegen

Deze zonwering houdt de meeste warmte tegen

Het warme weer van deze zomer is natuurlijk heerlijk maar soms wordt het wel erg warm. Er zijn verschillende mogelijkheden om de warmte buiten te houden. Kiest u voor binnen zonwering zoals gordijnen en lamellen of buiten zonwering en een zonnescherm of markies.  Er zijn verschillende redenen die u keuze beïnvloeden denk aan de prijs en uitstraling.  Deze zonwering houdt de meeste warmte tegen en met deze opties bent u straks goed voorbereid op de warmte.

Opa en oma spanden een laken of deken om de warmte buiten te houden

Uw grootouders deden het al. Tijdens een hittegolf de ramen tijdelijk bedekken met een deken of laken. En hoe dikker de deken hoe beter het de zon zal tegenhouden. Zon die het raam niet kan bereiken zal het huis niet opwarmen. Het ziet er niet zo mooi uit maar het werkt wel. Dus heeft u het warm en net als uw grootouders een klein budget. Span een deken en houdt zo de warmte tegen.

Rolluiken houden het beste de warmte tegen.

Zonwering die u buiten ophangt is het beste tegen de warmte. Dit omdat de zon het raam niet bereikt en eerst tegen de zonwering botst. En net als in grootmoeders tijd hoe dikker hoe beter. Dus wilt u echt een koel huis tijdens een hittegolf kies dan voor rolluiken. Dit komt omdat een rolluik volledig afgesloten kan worden. Geen zonnestraaltje bereikt het glas en zo biedt het rolluik de meest optimale warmtewering.  Vooral voor  slaapkamers is een rolluik de beste warmtewering.  Wilt u een koel kantoor of  andere ruimte waar u ook nog naar buiten wilt kunnen kijken kies dan voor een screen.  Dit is een ander type buiten zonwering die het hele raam bedekt en  de warmte buiten blijft.

Persoonlijk advies

Bij de firma van Rijn doen we er alles aan om u ook bij tropische temperaturen  te blijven bedienen. Hoewel rolluiken het meest effectief zijn, deze zonwering houdt de meeste warmte tegen, helpen we u graag bij het vinden van een oplossing om ook bij u de warmte buiten te houden.

Wilt u meer inspiratie opdoen?

Onze facebook pagina heeft maandelijks duizenden weergaven.

Zien we uw zonwering ook op deze pagina?

inspiratie

als eerste op de hoogte

Door onze facebook pagina te volgen bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten, vacatures en evenementen.