Najaar inspiratie 2021 voor wand vloer en raam

Najaar inspiratie 2021 voor wand vloer en raam

Dit najaar vind u de nieuwste woontrend bij Firma van Rijn. Ga voor een nieuwe look en frisse start.  Onze interieurdeskundige Lisa volgt de ontwikkelingen voor u op de voet. Laat uzelf inspireren met deze nieuwe trend  en maak een compleet nieuw interieur. Van deze trend wordt verwacht dat hij  straks in 2022 veel meer te zien zal zijn. Leest u verder over de najaar inspiratie 2021 voor wand vloer en raam….Denk niet aan de  groentinten en vrolijke felle kleuren uit de zomer. Maar juist het tegenovergestelde met meer herfst en winter en de bijna zwarte kleuren. Buiten langzaam steeds frisser, maar bij u wordt het binnen veel gezelliger.Onze team werkt samen om een mooi assortiment voor u te maken. De nieuwste wand, vloer en raambekleding voor dit najaar laten we u graag zien.  Alle producten zie u hier ziet vindt u ook in de winkel.

Persoonlijk advies

Bij de firma van Rijn doen we er alles aan om uw wensen om te zetten in nieuw interieur. Wilt u hulp bij het kiezen van producten voor wand vloer en raam? Opzoek naar een compleet nieuwe look ? Reserveer dan nu een tijdstip.  Dan nemen we uitgebreid de tijd voor u.

 

Wat kunt u verwachten

  • Altijd met een expert
  • Gratis
  • We nemen alle tijd en een kop koffie
  • Wij zijn er voor u
  • Daarom al die tevreden klanten.
lichtinval bij woontrend

Zwartgeverfde bakstenen muren en donker hout op de vloer.  Maar ook warm textiel als raambekleding zorgt voor sfeer en rust. Deze stijl komt uit New York waar de fabrieken tot woningen werden omgevormd. Deze trend is ruw en stoer, maar ook gezellig door de combinatie van de natuurlijke materialen. Deze trend heeft een sterke sfeer met industriële trekjes door steigerbuizen en heel veel vintage. Heeft u bijvoorbeeld al het metalen onderstel bij de houten tafel een oude lockerkast of van die zwarte grote industrielampen dan past deze trend goed bij u.

Zwarte muren vragen om genoeg lichtinval met passende raamdecoratie

Wanneer u kiest voor een zwarte muur of grote zwarte meubels is lichtinval belangrijk. Zo wordt de ruimte niet te donker en somber.  Met de juiste raamdecoratie zorgt u voor voldoende natuurlijk licht. Denk dan aan houten jaloezieën mooie zachte gordijnen op maat. Zo maakt u het zwart in uw interieur chic en luxe.

Zwart is gewaagd soft maar ook chic

Zwart wordt de trendkleur dit najaar. Een zwarte muur is gewaagd maar ook heel chic. Vooral met de juiste raamdecoratie en lampen. Zo zorgt voldoende lichtinval voor genoeg sfeer. Hout op de vloer  of een oude tak uit de natuur aan uw muur geeft met vintage elementen die extra touch.

Onze pinterest inspiratie pagina heeft maandelijks duizenden weergaven. Wilt u niet alleen de najaar inspiratie 2021 voor wand vloer en raam? Volg dan ook al onze ander social media.

Zien we uw woonkamer straks ook op deze pagina?