Markies voorzien van logo en tekst

Wij laten zien waar we zitten door ons markies te voorzien van een logo en tekst. vertelt de vierde generatie in tassen en sieraden trots. Hoe bijzonder is dat de vierde generatie van de familie Ruyter in de winkel. Ondernemen zit ze net als bij de firma van Rijn in het bloed.  Mijn ouders hebben 21 jaar lang een winkel gehad op de Frederik Hendriklaan, waar de  opa van rijn in 1933 ook al kwam. Nu in 2020 komen wilko en kees-jan bij de familie de Ruyter om hun prachtige winkel te voorzien van een markies met logo en tekst.

 

Ruime collectie stoffen

De reden dat de familie de Ruyter al zo lang kiest voor de firma van Rijn heeft te maken met de mooi ruime collectie stoffen. Al het  zonweringsdoek is uitermate robuust en gemakkelijk te onderhouden.  ‘Dit doen we omdat u zo lang mogelijk van uw markies met logo en tekst kunt genieten’ lacht Wilko. De stoffen die voor het zonwering doek worden gebruikt, garanderen optimale schaduw en bescherming tegen de zon zo blijven de tassen in de etalage mooi.  Door middel van belettering ziet men op grote afstand welk bedrijf of winkel zich achter ons etalageraam bevindt. We vergroten onze naamsbekendheid en we zijn zeer herkenbaar.

 

Diverse kleuren en patronen

Niet alleen voor de uitstekende kwaliteit komt de familie de Ruyter al jaren voor de zonwering  naar de firma van Rijn maar ook voor de ruime keuze in een kleuren en dessins.Verbleekte stoffen ogen meteen oud en onverzorgd. De stoffen worden zijn zo gemaakt dat de kleur vele jaren behouden blijft. Ook na vele jaren is ons markies nogsteeds prachtig.

wij kiezen voor firma van rijn

Vanwege de ruime collectie stoffen, mooie materialen en de goede kwaliteit

Andere mooie woorden van klanten

Meer inspiratie en advies?