Make-over met verf in Den Haag

Make-over met verf in Den Haag

Nu een droomhuis

Na een zoektocht van 1,5 jaar kochten Najla en Kiril samen met de kinderen een oud herenhuis in Den Haag – hun ultieme droomhuis. De grote verbouwing en de grondige make-over kon beginnen. Overal lag tapijt en de badkamer en de keuken dateerden nog uit de jaren 60. Na drie maanden verbouwen was alles anders. Najla en Kiril besloten hun oude meubels in de woning te zetten, maar over de inrichting zijn ze nog steeds niet tevreden. Het huis is groot, daarom is het lastig om de juiste indeling te vinden. Ook liggen hun woonsmaken ver uit elkaar. Zij houdt van klassiek en Mediterraans, kroonluchters en felle kleuren. Hij vindt strak, wit en frisse kleuren juist mooi. Kiril is opgegroeid in een nieuwbouwhuis en woont daarom het liefst in een strak grijs, zwart en wit interieur. Maar wat ze ook proberen, het lukt hen niet om het herenhuis stijlvol en vooral mooi in te richten. Stylist Frans Uyterlinde gaat ze in her woonprogramma  helpen.

Hij verbindt de woonsmaken en maakt er met gebruik van verf, behang en  raamdecoratie een nieuw thuis van waarmee zowel Najla als Kiril happy is. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Heb je de make-over gemist of wil je hem nog eens rustig bekijken? Hier kijk je de aflevering terug.

Je kon deze aflevering bekijken op SBSS op zondag 17 november om 18:55 uur op SBS 6.

 

 

Wilt u deze stijl in uw eigen huis en meer weten over de make over die ze in dit huis hebben gebruik? Kom langs dan laten we u graag zien welke verf en gordijnen zijn gebruikt voor deze woonstijl. Heeft u straks uw eigen tv programma waardig huis met onze Make-over met verf in Den Haag door firma fred van rijn. 

 

Geen reactie's

Geef een reactie