Lock down: inspiratie en online advies

Lock down: inspiratie en online advies

We blijven thuis in deze donkere dagen maar stilzitten hoeft niet. De komende weken kunt u op onze inspiratie rekenen. Dus heeft u een leuk idee inspireer ons ook. Wij delen op facebook, instagram en pinterest onze projecten. Heeft u een leuk woon idee deel vooral.  Dus ook tijdens de lock down: inspiratie en online advies van de firma van Rijn. Samen helpen we elkaar door deze bizarre tijd heen.

Persoonlijk advies

Bij de firma van Rijn doen we er alles aan om u ook in deze bijzondere tijd te blijven bedienen. We zijn al ruim 15 jaar actief op internet waar u inspiratie kunt blijven opdoen. We houden de ontwikkelingen rondom het virus goed in de gaten en blijven alert op de maatregelen en adviezen vanuit het RIVM. Zodra het weer veilig kan en mag gaan we weer open. Tot die tijd staan we u graag telefonisch te woord.

 

Liever een afspraak bij u thuis?

We hebben verschillende mogelijkheden om de producten uit ons assortiment ook bij u thuis te laten zien. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Online inspiratie opdoen is geliefd

Er zit een stijgende lijn in de ontwikkeling van online. We gaan met zijn alle op zoek naar koopjes op het internet. We volgen massaal de woontrends van dit moment. Het geiten wollen sokken gehalte van thuis op de bank lijkt plaats te maken voor hip, groen en vooral gezellig gezond thuis blijven.

De lock down lijkt ook effect te hebben op de inrichting van ons huis.

De natuur in huis halen is hipper dan ooit. We zoeken naar harmonie tussen mens en zijn natuurlijke omgeving. De eenvoud van de natuur en het buitenleven roept bij velen een ontspannen gevoel op. Eenvoud en rust vertalen zich naar kleurtinten die rechtstreeks aan de natuur ontleend worden. We zien in de huidige woontrends veel gebruik van natuurlijke materialen zoals steen en hout in vloeren, meubels en accessoires en ook veel planten en bloemen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen wordt er een optimaal binnen-buiten gevoel gecreëerd.

 

Ga voor een nieuwe trend in deze lock down

Er gaat kracht uit van het internet en we surfen wat af. Deelt u met ons wat u mooi vind we zijn benieuwd.  Wat vind u mooi om naar te kijken en zou u ook wel willen in uw woning. Tot slot heeft dat mooie interieurs bij anderen kijken een rustgevend effect . Wie weet haalt u straks na de deze bizarre tijd deze trend ook in huis? Dus ga in deze lock-down-inspiratie en online advies opdoen bij de firma van Rijn.

 

Onze pinterest inspiratie pagina heeft maandelijks duizenden weergaven

Zien we uw woonkamer straks ook op deze pagina?

Tags: