Lente en tijd om buitenzonwering te kiezen

Uw woning, met of zonder tuin of balkon, is pas écht af met een mooie zonwering. De keuze kan lastig zijn. Wanneer u nog niet zeker bent over wat u precies wilt geven we een kort overzicht. Klassiek, modern, veel of weinig schaduw we geven u de voor en de nadelen en helpen u graag verder. Want de lente is de tijd waarop we de buitenzonwering kiezen.

Wat zijn de keuze mogelijkheden?

De keuze aan vaste buitenzonwering is enorm. Door een aantal vragen wordt het makkelijker een keuze te maken.  Met weinig ruimte zijn screens een goed idee.  Wilt u onder de zonwering door kunnen lopen of wilt u een schaduwplek  voor het terras kies dan voor een knikarmscherm. Heeft u een klein budget en veel last van wind dan is een uitvalscherm ideaal. Of zoekt u een oplossing die vooral de warmte buiten houdt kies dan voor rolluiken. Door deze vragen  te stellen zult u zien dat sommige opties al afvallen en u dichter bij de juiste keuze gaat komen.

 

Kom een mooie lente kleur kiezen 

Het effect van zonwering in een mooie kleur wordt vaak onderschat. Het voordeel: met zonwering in een zonnige kleur ziet uw  tuin er ook in de winter en herfst gezellig uit. Liever neutraal? Opties als een Haagse streep of basic zwart vervelen nooit en is daarmee altijd goede opties.  Het is voor het maken van de definitieve keuze zeker de moeite een bezoek aan de winkel te brengen. Neemt u hier de tijd om onder genot van een kop koffie de diverse stalen en kleuren goed van dichtbij te bekijken.  Zo kunt u een weloverwogen beslissing  maken.

U weet het al?

Ontdek hier al onze buiten zonwering