Keuzehulp: advies voor de juiste vloer

De keuze voor de juiste vloer kan lastig zijn. Wanneer u nog niet zeker bent over wat u precies wilt geven we een kort overzicht. Laminaat, pvc of echt hout wat zijn de voor en de nadelen. Deze keuzehulp: advies voor de juiste vloer helpt u verder.

Snel genieten?

U weet wat u wilt en wilt snel genieten.

Wat is praktisch?

Bij een nieuwe vloer is het goed u eerst af te vragen, wat op dit moment praktisch en haalbaar is. Heeft u jonge (klein) kinderen of huisdieren dan is een snel te reinigen vloer een must en vloerbedekking meteen uitgesloten. Heeft een grote ruimte te vullen met een beperkt budget, dan is een houten vloer wellicht wat aan de dure kant en is het een slimmere keuze om voor laminaat te gaan. Door deze vragen  te stellen zult u zien dat sommige opties al afvallen en u dichter bij de juiste keuze gaat komen.

 

Kom sfeer proeven in de winkel

Tot slot is het belangrijk de sfeer van uw ruimte en dus de vloer te bepalen. Gaat u voor een industriële look met donkere muren dan raden we u een lichte basis vloer aan. Het is voor het maken van de definitieve keuze zeker de moeite een bezoek aan de winkel te brengen. Neemt u hier de tijd om onder genot van een kop koffie de diverse stalen en kleuren goed van dichtbij te bekijken.  Zo kunt u een weloverwogen beslissing  maken en weet u zeker dat alles straks mooi bij elkaar past.

Wat vindt u van dit type vloer?                    

 

Tags: