Keuzehulp: advies voor de juiste buitenzonwering

Uw woning, met of zonder tuin of balkon, is pas écht af met een mooie zonwering. De keuze kan lastig zijn. Wanneer u nog niet zeker bent over wat u precies wilt geven we een kort overzicht. Klassiek, modern, veel of weinig schaduw we geven u hier  de voor en de nadelen. Keuzehulp: advies voor de juiste buitenzonwering helpt u verder.

Wat zijn de keuze mogelijkheden?

Door een aantal vragen te stellen wordt het makkelijker een keuze te maken. Als je weinig ruimte hebt of houdt van minimalistisch dan zijn screens een goed idee.  Wilt u onder de zonwering door kunnen lopen of wilt u een schaduwplek op het terras kies dan voor een knikarmscherm. Heeft u een klein budget en veel last van wind, bijvoorbeeld bij flats,  dan is een uitvalscherm ideaal. Of zoekt u een oplossing die vooral uw huis  koel houdt kies dan voor rolluiken. Door deze vragen  te stellen zult u zien dat sommige opties al afvallen en u dichter bij de juiste keuze gaat komen.

 

Kom een kleur kiezen in de winkel

Het effect van zonwering in een mooie kleur wordt vaak onderschat. Het voordeel: met zonwering in een zonnige kleur ziet uw  tuin er ook in de winter en herfst gezellig uit. Liever neutraal? Opties als een Haagse streep of basic zwart vervelen nooit en is daarmee altijd goede opties.  Het is voor het maken van de definitieve keuze zeker de moeite een bezoek aan de winkel te brengen. Neemt u hier de tijd om onder genot van een kop koffie de diverse stalen en kleuren goed van dichtbij te bekijken.  Zo kunt u een weloverwogen beslissing  maken.

U weet het al?

Meer suggesties voor buiten zonwering