De verf kleur van 2020

Flexa heeft de  kleur voor het jaar 2021 bekend gemaakt: Brave ground. Een natuurlijke warme bruine tint die eenvoudig te combineren is met andere kleuren in uw huis. Iets voor u?

 

De nieuwe kleur van het jaar is een aardse toon die ons direct doet denken aan verre vakantielanden als Zuid-Afrika en Marokko. Ideaal nu we allemaal onze vakanties hebben uitgesteld. Met de nieuwe kleur Brave Ground haal je direct een warme sfeer in huis.   

 

 

Wilt u deze verf gaan gebruiken?

Inspiratie hoe u deze verf kleur kan gebruiken?

We helpen u stap voor stap

TESTEN
Als u een selectie heeft gemaakt van uw favoriete tinten, dan is er geen betere test dan de werkelijke verfkleur op uw eigen muur zien. Een kleur kan in elke ruimte weer anders uitpakken, bijvoorbeeld door lichtinval. Wist ud dat u op de Flexa site gratis een kleurtester met ingebouwd mini-rollertje kunt bestellen. Deze is eenvoudig te gebruiken, zo kan je exact zien hoe de kleur zal staan.

KEUZE MAKEN
Vervolgens staat u voor de glansgraad keuze. We hebben voor u in de winkel een brede selectie voor ieder oppervlak. Van muren, tot hout en metaal. Alle verflijnen hebben een ongeëvenaarde kleurdiepte en zorgen er voor dat je interieur er langer fantastisch uitziet. De Kleur van het Jaar en het bijbehorende palet is te mengen in verschillende Flexa collecties, verkrijgbaar in de winkel.

ZELF DOEN OF LATEN DOEN
Na het kiezen van de kleur, de juiste glansgraad en verf, begint het leuke werk. Op Ytube en internet vindt u diverse tips en makkelijk te volgen stap-voor-stap adviezen om zelf mooie nieuwe looks te bereiken. Welk type project u ook doet, we zijn er ook om u het verf werk uit handen te nemen. Informeert u in de winkel naar de mogelijkheden? 

Het thema voor 2021?

De trendvoorspelling van dit jaar is dat we allemaal opnieuw bekijken wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Het vergt moed om verandering te omarmen en onze huizen bieden hierbij een solide, ondersteunende basis voor creativiteit.

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground™: een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen. Geef je huis een make-over met deze vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten, samengesteld met de Kleur van het Jaar als basis. Hiermee kun je jezelf op een aantal manieren uitdrukken en die eerste stap zetten.

 

Wie bepaald de kleur van het jaar?

Verschillende experts bekijken ieder jaar consumentengedrag, designtrends en de maatschappelijke trends over de hele wereld en trekken daar hun conclusies uit. Denk aan de klimaatstakers van vorig jaar. Op die  manier ontstaat een kleurpalet die leidt tot de kleur van het jaar. Het leuke is dat het team samenwerkt met experts uit de hele wereld en ook uit andere branches zoals behang en tapijt. De overkoepelende naam dit clubje is ColourFutures. Zij voorspellen de kleur van het jaar.

 

 

Weet u de voorgaande Kleuren van het jaar van Flexa nog?

Even een opfrisser: voor 2020 was het Tranquil Dawn (grijsgroen).

 

Geen reactie's

Geef een reactie