De trend kleur voor 2023

De trend kleur voor 2023 wordt  een gedurfde blauw groen tint. Deze kleur geeft zowel rust als energie. De natuurtinten zetten zich ook dit jaar nog even door aldus de kleurexpert bij PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. Dat is ook wel begrijpelijk; na twee lange COVID-jaren van veel binnen zitten en werken hebben mensen ontdekt dat rust en sereniteit in hun directe omgeving ontzettend belangrijk zijn.

Wilt u deze verf gaan gebruiken?

Onze verf leverancier van Sigma geeft aan dat de trend voor 2023 een soort  groen blauw wordt. Deze Vining Ivy  is  wat donkerder en staat volgens onze fabrikant voor het diepste punt van de oceaan. Het is een kleur die energiek, sereen en verankerend is. Een beetje zoals de kleine momentjes van vreugde die we sinds het einde van het corona tijdperk steeds vaker mogen beleven.

Door z’n veelzijdigheid zou deze trendkleur makkelijk te combineren zijn. De kleur zegt iets over wat belangrijk is voor ons en onze relatie tot onze planeet. Deze combinatie van  blauw en groen geeft een rijke kleur die het goed doet in elk interieur.  Vooral de combinatie met diepere houttinten en gebroken wit geeft het een mooi effect.  In combinatie met donkere tinten en gouden accenten een gevoel van luxe.

Wat de ander leveranciers zeggen?

De kleur van het jaar 2023 van Akzonobel, de verffabrikant van o.a. Sikkens, Trimetal en Flexa, wordt halverwege september bekend gemaakt. Nog een beetje geduld dus!

Inspiratie hoe u deze verf kleur kan gebruiken?

Onze tip is muurverf

De extra matte muurverf geeft een gaaf poederig effect, net zoals krijtverf.  Onze kleurexpert zegt: ‘’Er is behoefte aan positieve connecties en relaties in de ‘’echte’’ wereld. Terwijl de wereld juist meer en meer gedigitaliseerd en oppervlakkiger wordt”. Dit zien we terug in de woonbladen en op tv een interieur met meer oog voor de natuur. Dit jaar geven we ons huis dan ook een natuurlijke look. Wij van de Firma van Rijn weten het al jaren. Fijn wonen start met het kiezen van een kleur die bij u past en niets zo persoonlijk als een kleur kiezen.  Met een kleur kunt u uitdrukken wie u bent en wat u voelt. Ga dus lekker met verf in uw huis aan de slag en u zult merken dat dit invloed heeft op het gevoel.

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.