De trend kleur voor 2022

De trend kleur voor 2022 wordt terra. De kleur helpt u zekere grond onder uw voeten te voelen, als tijden veranderen en u merkt dat de wereld onzekerder wordt.

In de woontrend voor 2022 vindt u warmte en betrouwbaarheid. Deze tijd van het jaar is hét moment om uw huis wat extra aandacht te geven, want de dagen worden korter en kouder, en we gaan steeds meer binnen zijn. Het is een feit dat als de sfeer in uw huis goed is, u zich ook veel beter voelt. En dat kunt u – zeker in deze vreemde tijd – goed gebruiken. Met deze trendkleuren  creëert u de rust in huis die u zoekt.

Wilt u deze verf gaan gebruiken?

Een soort aarde tint

Aards en elegant in één. Deze subtiele ingetogen kleur creëert heerlijke rust in je huis en laat andere items shinen. Zó mooi! Dit kleuren pallet komt in alle woonstijlen waanzinnig tot zijn recht, van industrieel tot klassiek en van minimalistisch tot retro. En deze kleur trend is een blijvertje!

De kleur is mooi naturel en neutraal, waarmee u kunt rekenen op de stevige basis om verandering volledig te durven omarmen.

Inspiratie hoe u deze verf kleur kan gebruiken?

Het thema is aards en warm

De kleur is goed toe te passen als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en met de naturel tinten. Wij zijn de grootste fan  u komt deze kleur trend tegen in gordijnen  op vloerkleden en  in de behang printje.

Onze tip is muurverf

De extra matte muurverf geeft een gaaf poederig effect, net zoals krijtverf.  Onze kleurexpert zegt: ‘’Er is behoefte aan positieve connecties en relaties in de ‘’echte’’ wereld. Terwijl de wereld juist meer en meer gedigitaliseerd en oppervlakkiger wordt”. Dit zien we terug in de woonbladen en op tv een interieur met meer oog voor de natuur. Dit jaar geven we ons huis dan ook een natuurlijke look. Wij van de Firma van Rijn weten het al jaren. Fijn wonen start met het kiezen van een kleur die bij u past en niets zo persoonlijk als een kleur kiezen.  Met een kleur kunt u uitdrukken wie u bent en wat u voelt. Ga dus lekker met verf in uw huis aan de slag en u zult merken dat dit invloed heeft op het gevoel.

Wie bepaald de kleur van het jaar?

Verschillende experts bekijken ieder jaar consumentengedrag, designtrends en de maatschappelijke trends over de hele wereld en trekken daar hun conclusies uit. Denk aan de klimaatstakers van vorig jaar. Op die  manier ontstaat een kleurpalet die leidt tot de kleur van het jaar. Het leuke is dat het team samenwerkt met experts uit de hele wereld en ook uit andere branches zoals behang en tapijt. De overkoepelende naam dit clubje is ColourFutures. Zij voorspellen de kleur van het jaar.