Binnenkijken: Terras zonwering in Wassenaar

Binnenkijken: Terras zonwering in Wassenaar

Het huis van Joost en Sabien is prachtig geworden. Hier geen warmte in huis, maar heerlijk verkoelende terras zonwering.  Komt u ook binnenkijken: in Wassenaar en leest u mee met het verhaal  van Joost en Sabien.

Warmte buiten houden

Sabien was op slag verliefd, op hem, maar ook op Wassenaar vlak bij de stad waar ze werd geboren. Den Haag. Beiden besloten in Wassenaar neer te strijken. Sabien: ‘In de winter kan het nog best fris zijn. Dan zitten we toch graag buiten en met de zonwering uit en de heater aan gaat dat nog prima.

 

Super dat Wilko van de firma van Rijn meedenkt. De zonwering is precies geworden zoals we wilden. Dat geldt ook voor de kleur grijs doet ons niet meteen denken aan natuur maar het is heel elegant en stijlvol en we zijn er heel tevreden mee.  Met deze kleur en afhankelijk van de lichtinval voelt het elke dag anders. Zo kozen we voor een donkere tint in mooi contrast met onze groene tuin en de lichte binnen ruimte. Dat is het grote voordeel van de firma van Rijn. ze hebben alles en konden we een kleur uitzoeken die goed bij onze wensen past. Ook hebben de monteurs het erg precies gemonteerd. Het is op de millimeter nauwkeurig gedaan een mooi echte vakmensen aldus Sabien.

Sabien en Joost zitten deze zomer heerlijk ontspannen op hun terras en genieten optimaal van de schaduw bij zon. Functioneel en elegant is het geworden vind u ook niet?

Ontdek meer:

Joost en Sabien kozen voor terras zonwering bij Firma van Rijn vanwege:

De geleverde topklasse en de hoge afwerkingsgraad, vakkundige montage, elegantie en mooi vormgegeven. Daarnaast ook super comfortabel en duurzaam met een lange levensduur bij goed onderhoud tot wel 20 jaar

Wat klanten over ons zeggen