Binnenkijken: Rolluiken in Duinoord- Den Haag

Binnenkijken: Rolluiken in Duinoord- Den Haag

Inspiratie en binnenkijken vind je bij de Firma van Rijn.  Wij brengen de nieuwste trends ook in uw huis. Onze medewerkers volgen alle ontwikkelingen op de voet. Laat je inspireren en maak ook uw huis compleet. Welke stijl kies jij?

Natuur en milieu

Het was a droom die uitkwam. Michel en Jet verbouwden een duurzaam en ecologisch huis dat bij hen past: open, licht, persoonlijk en met de nadruk op energie besparen en mooie materialen. We mochten bij Jet en Michel binnenkijken en zagen prachtige rolluiken in Duinoord- Den Haag.

Duurzaamheid samen creëren

Bijna twee jaar geleden trokken  Michel en Jet in hun nieuwe woning in Duinoord- Den haag.  Het huis is onderdeel van een complete energie bewuste wijk in Den Haag. Bijzonder is dat zij samen met de andere bewoners  de handen ineen hebben geslagen. In de vereniging 070Energiek richten betrokken buren zich op energiebesparing, gezamenlijke energie inkopen en in het zelf opwekken van energie. Michel : ‘Soms is een investering in het opknappen van een huis het geld dubbel en dwars waard. Helemaal als het om klusjes gaan die het huis energiezuiniger maken.’

Dubbel glas en rolluiken

Michel (42) klust graag. En als hij dan toch bezig is, kan hij net zo goed zijn huis meteen energiezuiniger maken. Michel: “We wonen in een oud huis. Daar valt dus behoorlijk wat eer te behalen met ‘pimpen’. We hebben bijvoorbeeld toen we hier gingen wonen meteen alle rolluiken laten plaatsen. Anders vervliegt de warmte die je stookt met de centrale verwarming.” Momenteel is hij bezig om zelf tochtstrips bij de ramen te plaatsen en de rollen radiatorfolie liggen ook al klaar. Zowel tochtstrips als radiatorfolie houden warmte binnen. Michel: “Vloerisolatie is iets waar we in de toekomst over na gaan denken. Op deze manier halen we het beste uit ons huis en het maakt ons huis meteen ook comfortabeler: we hebben minder last van tocht, het is warmer en aangenamer. Vaak is het een kwestie van even iets dieper nadenken en samen met de firma van Rijn bedenken wat het handigst is. Een kleine investering levert soms al een grote besparing op. En elke besparing kunnen we natuurlijk goed gebruiken.”

Direct besparen op energiekosten

Jet: Door te kiezen voor rolluiken, die eenvoudig door Michel aan het huis gemonteerd kunnen worden, besparen we  fors op onze energiekosten. Nu ongeveer 100 euro per jaar, daar  geniet we in de zomer en winter van.

Het rolluik beschermt ons tegen (zon)licht, kou en warmte. Daardoor draagt het zowel zomer als winter bij aan een behaaglijk klimaat in huis. Die isolerende werking zagen we al heel snel terug op onze energierekening! Een ander voordeel van rolluiken: ze geven ons een veilig gevoel. Dat komt doordat ze inbrekers op afstand houden en geluiden van buiten weren. Redenen genoeg om er eentje bij de Fima van Rijn aan te schaffen.

Met juiste bediening nog meer besparen

In de winkel adviseerden ze ons over de bedieningswijze. Zo  konden we het rendement van ons rolluik behoorlijk verhogen. We gebruiken nu  een tijdschakelaar die zorgt ervoor dat de rolluiken overdag zijn geopend zodat zonlicht helpt om de woning te verwarmen en ’s avonds vanzelf dichtgaan zodat de warmte binnenshuis blijft. Top advies en 1 van de redenen waarom we naar de winkel op de leyweg kwamen

Ontdek meer:

Michel en Jet kozen voor rolluiken bij de Firma van Rijn vanwege:

Geweldig advies over de bedieningsmogelijkheden

De geleverde topklasse

De vakkundige montage.

Daarnaast zijn rolluiken ook super comfortabel en duurzaam met een lange levensduur.

 

Wat klanten over ons zeggen