Binnenkijken: Markiezen in Bezuidenhout – Den Haag

Binnenkijken: Markiezen in Bezuidenhout – Den Haag

We wisten het meteen toen we bij Wilko en Kees-Jan de winkel in liepen. Hier konden we ook slagen voor de markiezen in ons kantoor aldus Thijs en Lisa.  Lisa: Vooral de uitgebreide collectie met diverse stoffen en geweldige kwaliteit sprak me meteen aan. We mogen binnenkijken bij Thijs en Lisa in hun kantoor in Bezuidenhout- Den Haag waar ze de hun pand net hebben voorzien van prachtige markiezen

Onze markiezen stralen klasse uit

Thijs en Lisa komen al jaren in de winkel. Door een breed assortiment met diverse typen en merken kunnen we hier eigenlijk altijd goed slagen. Ook voor het kantoor weer de klasse en kwaliteit die we gewend zijn.  Thijs is gek op bijzondere items. en je mondhoeken krullen vanzelf omhoog als je voor het eerst bij huize Adriaans bij het pand aankomt.  Door de markiezen is het  gelukt die stijl en klasse neer te zetten die bij ons klassieke kantoorpand past.

Binnen een dagen was alles klaar

De zonweringsmonteurs zijn echte vakmensen. De hoogwerker kwam volgens afspraak maandag om 9 uur aan en vrijdag 14 uur was de klus grotendeels klaar.

Luxe en allure door markiezen

Thijs en Lisa kozen voor houten markiezen met een groen witte streep. In de winkel kregen we het advies om voor hout  te kiezen en met hout waren we ook nog voordeliger uit.  Aluminium markiezen hebben het voordeel dat ze meer gewicht kunnen dragen . Hierbij zijn  breedtes van wel zes meter mogelijk. omdat al onze markiezen klein van stuk zijn was dit niet nodig.  Daarnaast sprak het hout een natuurproduct ons erg aan. Natuurlijk heeft een markies met een houten frame en ombouw, de klassieke luxe uitstraling aan de gevel die we zochten.

Ontdek meer:

Thijs en Lisa kozen voor markiezen bij de Firma van Rijn vanwege:

Luxe uitstraling

Geweldig advies voor hout boven aluminium

De geleverde topklasse bij montage

Scherpe prijs

De uitgebreide doekcollectie in de winkel

 

Wat klanten over ons zeggen