Binnenkijken: Laminaat in Bezuidenhout – Den Haag

Binnenkijken: Laminaat in Bezuidenhout – Den Haag

We wisten het meteen toen we bij Wilko en Kees-Jan de winkel in liepen. Hier konden we ook slagen voor het laminaat aldus Thijs en Lisa.  Lisa: Vooral de uitgebreide collectie met diverse kwaliteiten sprak me meteen aan. We mogen binnenkijken bij Thijs en Lisa in hun woning in Bezuidenhout- Den Haag waar ze de woonkamer net hebben voorzien van prachtig laminaat.

Lisa(48) is erg trendgevoelig en volgt in haar werk als kapster nauwlettend de trends zo ook in haar huis. Hun huis was twee jaar terug nog landelijk ingericht met doorleefde en pure materialen is haar woonwens  landelijk klassiek. Stijlvol, sfeervol en goed te combineren met andere woonstijlen. Want Lisa wisselt graag af.

Laminaat is een mooie basis

Thijs en Lisa komen al jaren in de winkel. Door een breed assortiment met diverse typen en merken kunnen we hier eigenlijk altijd goed slagen. Ook in  onze nieuwe interieur leggen we met het nieuwe laminaat weer een mooie basis. Thijs is gek op bijzondere items. en je mondhoeken krullen vanzelf omhoog als je voor het eerst bij huize Adriaans naar binnenkomt. De kroonluchter boven de tafel is er zo een. Het was nog een heel gedoe om hem aan het gipsplaten plafond te krijgen maar het is gelukt.

Binnen een paar uur was de woonkamer klaar

De vloerenlegger is een echte vakman. Hij kwam om 9 uur binnen en was om 14 uur grotendeels klaar. Niet zo gek want al het voorwerk was al door Thijs zelf gedaan. Zo bespaarden we een hoop geld. Het verwijderen van het oude tapijt was nog een pittig klusje aldus Lisa. Maar dat had hij graag voor me over.

Luxe kwaliteit geschikt voor hoge hakken

Thijs en Lisa kozen voor Laminaat van Quickstep, de loc floor natuur Rustiek en een karpet uit de Luna serie van Dersimo. een mooie luxe kwaliteit ook geschikt voor trappen. De vloer voelt nu alsof je zweeft. Lisa: misschien moeten we dit tapijt straks ook op de trap leggen dan is het risico op uitglijden op mijn hoge hakken een stuk kleiner? Thijs moet lachten, ja dat is typisch Lisa, die ziet meteen een volgend project.

In de winkel kregen we het advies om voor laminaat boven hout te kiezen. Naaldhakken zijn niet goed voor een houten vloer en krassen niet te vermijden. Dat betekent dat de vloer regelmatig behandeld moet worden. Omdat Thijs dat niet zag zitten werd het dus laminaat. Door de toplaag is het ijzersterk en zelfs tegen mijn naaldhakken bestand.

 

Wat vind je van deze vloeren?

  • Het klantverhaal van Thijs en Lisa een tevreden klant van de Firma van Rijn...

  • Of het nu gaat om laminaat, pvc of tapijt. We bieden een snelle overzichtelijke keuzehulp en geven u advies voor de juiste vloer....

  • Ziet u het verschil met bovenstaande en onderstaande foto’s? Een vloer van vinyl bestaat uit 1 stuk. Laminaat bestaat uit aparte planken die u stuk voor stuk in elkaar klikt. Een mooi appartement gestoffeerd met vinyl en afgewerkt met hoge, witte plinten.. Hieronder weergegeven. Ze......

  • Warme voeten is de belangrijke reden waarom mensen kiezen voor een pvc vloer. Dit is de ideale vloer voor vloerverwarming.  Een ander voordeel van vloerverwarming is de lage energie kosten. ...

Ontdek meer:

Thijs en Lisa kozen voor Laminaat

Laminaat bij de Firma van Rijn vanwege:

Geweldig advies

De geleverde topklasse

Vakkundig leggen

Snelle plaatsing en verwerking

Scherpe prijs

 

Wat klanten over ons zeggen

Tags: