Binnenkijken: gordijnen in Vroondaal- Den Haag

Binnenkijken: gordijnen in Vroondaal- Den Haag

Annika en Richard kochten een prachtig nieuwbouw huis in het chique Den Haag.. De typische haagse architectuurstijl van het Statenkwartier en Archipel sprak ze aan maar wilden graag toch iets nieuws. Ze wonen nu aan de rand van het park met strand en duinen op fietsafstand. De kinderen kunnen veilig buiten spelen en komen weer thuis in alle rust en ruimte. We mochten bij Annika en Guus binnenkijken.. Prachtige blauwe gordijnen en de sfeer van zee en strand halen ze zo in huis.

Ons huis heeft sfeer door gordijnen en vitrage

 

 

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend dat je vergeet er dankbaar voor te zijn

Annika: je leest in de krant dat de maatregelen rondom het coronavirus soms leiden tot meer huiselijk geweld. In dit huis is het gelukkig niet het geval. Hier ademt het huis rust en gezelligheid. Annika is maatschappelijk werker van Veilig Thuis en werkt in de regio Haaglanden. Ze is blij met de aandacht die er in de media is voor kinderen in onveilige thuissituaties. Het werpt een broodnodig licht op gezinnen die al voor het uitbreken van de coronacrisis kampten met een veelvoud aan problemen. Vooral voor gezinnen die klein wonen is het extra zwaar deze zomer.

Door velours gordijn extra knus

We hadden in ons oude huis vouwgordijnen en witte vitrage. Dat vonden we zo saai worden dat we kozen voor blauw. Supermooi. We hadden al veel blauw in huis en gingen voor een zee blauw voor zowel de woon al s de logeer kamer. Ook zijn we bij verschillende winkels geweest maar dan moesten we wel vier weken wachten en waren ze heel duur. Voor de woonkamer hingen ze nu binnen 2 weken en hadden ze de keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren. Door te kiezen voor een een dubbele plooi is het ook nog extra knus geworden.

 

klantervaringen

MEER NIEUWS

  • Markies, uitvalscherm, knikarmscherm, rolluik of screen. Wat gaat het worden?

  • Vacature voor een deskundig en zelfstandig monteur buiten zonwering. Je bent naast een echte doener een vakman. Je vindt het leuk om bij de mensen thuis aan de slag te gaa

  • We mochten verven en laminaat leggen bij Diederik en Sophie. Kom binnenkijken in Leidschendam en laat je inspireren.

 MEER BINNENKIJKEN & INSPIRATIE

MEER NIEUWS

  • Markies, uitvalscherm, knikarmscherm, rolluik of screen. Wat gaat het worden?

  • Ontdek alle voordelen van rolluiken. Energie besparen, inbrekers buiten houden en meer...

  • Het Tv programma Radar test kwasten en de beste kwaliteit kwast tegen een scherpe prijs vind u bij de verfspecialist! Daar worden we blij van.