Binnenkijken: zonwering in Archipel- Den Haag

Binnenkijken: zonwering in Archipel- Den Haag

Laat u inspireren met de mooiste binnenkijkers. Thijmen en Laura zijn met kun kinderen in de Haagse wijk Archipel komen wonen en wij mochten alle binnen zonwering verzorgen. De hoge ramen, waar de Archipelbuurt om bekend staan,  zijn voorzien van heel veel moois.  Enjoy.

Deze wijk wordt ook wel Indische buurt genoemd.

Thijmen weet ons te vertellen dat deze wijk op het voormalig landgoed Duinweide is gebouwd. Er zijn, volgens hem, in Archipel veel huizen in de zogeheten neorenaissance stijl gebouwd.  Deze bouwstijl was in de  19e eeuw erg geliefd en ook het Vredespaleis wat uit dezelfde periode komt, is in dezelfde stijl als de wijk Archipel gebouwd. De hoge ramen typisch voor deze bouwstijl vindt je overal in deze wijk. Met van die hoge ramen vraagt het om mooie binnen zonwering.

Onze hoge ramen schreeuwden om mooie binnen zonwering

De keuze is enorm maar door een aantal gerichte vragen kon Wilko goed helpen bij wat we zochten.  Sfeer bereikten we met de inbetween en als we nu ’s avonds de binnen zonwering sluiten hebben we mooi diffuus licht. Het licht wordt door de inbetween slechts gedeeltelijk doorgelaten en in combinatie met de jaloezieën exact de sfeer die we zochten. Door een mooie mix kan er nu gespeeld worden met de lichtinval in deze prachtige woning.

 

Wij zijn gevallen voor het licht

Het licht wat door de hoge ramen onze hele woning  ‘in bloei’ zet. Wij krijgen van deze zonwering warme gevoelens. Al dat licht en sfeer gratis en voor niets. Met verschillende laagjes is het super mooi geworden vinden wij.

Klantervaringen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij hoge ramen kom dan langs in de winkel. Net als dit stel kunnen we ook u vast goed adviseren.