Binnenkijken: Behang en verf in Kijkduin- Den Haag

Binnenkijken: Behang en verf in Kijkduin- Den Haag

Dit huis is goud waard

Cathy wisselt van kleur als een ander van jas. Het interieur had ik al helemaal in mijn hoofd toen de verbouwing klaar was: de naturellen, het hout, riet, rotan en goud natuurlijk, de meubels en accessoires uit alle windstreken… De hele wereld zie je terug in mijn huis, van Scandinavië tot India en van Hongarije tot Marokko. Veel heb ik zelf meegenomen uit Marrakech. Voor de vliegreis daarnaartoe heb ik een enorme angst moeten overwinnen, het was mijn eerste keer. Als beloning voor mezelf heb ik in Marrakech uitbundig gewinkeld voor mijn huis. Om alles mee te kunnen nemen, moest ik voor de terugreis extra bagage bijboeken. Het voelt heerlijk om nu elke dag in huis terug te zien wat ik daar heb gevonden in de steegjes van de soek. Verkopers zeiden tegen mij: ‘Jij bent een Berbervrouw!’ Dat was een compliment, omdat ik zo goed onderhandelde. Ik genoot daarvan, zoals ik van heel Marrakech genoot. Ik ben echt een beetje verliefd geworden op die stad. Met al die exotische spullen in huis heb ik samen met de firma van Rijn uiteindelijk de sfeer in mijn huis weten te maken waarnaar ik op zoek was.

 Puntjes op de i

Langer deed Cathy over de puntjes op de i. ‘Sommige mensen kopen een huis en zoef, het is ingericht’, zegt Cathy.‘Maar een interieur wordt pas eigen als je het laat groeien. Ik ben regelmatig ergens gaan zitten en heb al mijn zintuigen gebruikt om te ontdekken wat daar nodig was. De keuken echode bijvoorbeeld en voelde als een kas zo warm met mooie binnen en buiten zonwering is deze ook helemaal klaar. Dat is wel het fijne van deze winkel. Ze hebben alles voor wand, raam en vloer op de Leyweg.

Wilt u ook interieur advies?

 

MEER NIEUWS

  • In veel tv programma’s gaan bewoners aan de slag in hun huis en met hulp van een stylist maken ze een compleet nieuwe look in hun woning. Cathy wilde dit ook wel in h

MEER BINNENKIJKEN & INSPIRATIE

Geen reactie's

Geef een reactie