Behangen Den Haag

de beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?

Bezoek onze winkel

Wilt u een helder overzicht van alle mogelijkheden en advies? Bekijk alle mogelijkheden en bezoek onze winkel met een zeer ruim assortiment.

Bel ons op 070-3211400

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs en monteren dit indien nodig in de gehele regio.

Zonwering & Woondecoratie

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in verkoop en montage van zonwering en woninginrichting. Alle productgroepen onder één dak.

Firma van Rijn

Sinds 1961 een begrip in Den Haag
Kom langs voor een advies op maat

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze speciaalzaak

Assortiment
Buitenzonwering, gordijnen, inbetween gordijnen, jaloezieën, knikarmscherm, lamellen, markiezen, panneel gordijnen, plissé en duo plissé gordijnen, raamdecoratie, rolgordijnen, rolluiken, screen, shutters, vouwgordijnen

Behangen Den Haag; zelf doen of laten doen?

Wilt u iets klassieks of juist modern? Bij Firma Fred van Rijn hebben wij een groot assortiment wandbekleding in veel verschillende kwaliteiten en dessins. In de winkel op de Leyweg in Den Haag hebben wij ruim 1000 rollen behang op voorraad. Met zorg hebben we een zeer ruime keuze in alle soorten en designs voor u samengesteld. Kom vooral eens de sfeer proeven in onze winkel in Den Haag. Bekijk ook direct onze tips bij het behangen.

Waarom uw behang kopen of het behangen in Den Haag door ons laten doen? Wij bieden vele voordelen, waaronder:

  • Grote showroom met zonwering, rolluiken, verf en behang;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Behangservice

Ons laatste nieuws

  • Het onderhoud van markiezen is belangrijk om de levensduur te verlengen en het uiterlijk te behouden.

  • Het kiezen van een milieuvriendelijke vloer is een belangrijke stap om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Hier bespreken we de duurzaamheid van diverse vloertypes, zo

Papier, vinyl, vlies of glasvezel behang Den Haag?

Tegenwoordig zijn er oersterke soorten behang die iedere muur superstrak en hard kunnen maken. Meestal volstaat het traditionele papier of duplex behang uit Den Haag. Goedkoop, afwasbaar en super mooi. Nieuw behang voelt als een nieuw huis, ook in Den Haag!

Klassiek, modern of kinderkamer behang?

Behalve onze eigen collectie, die direct leverbaar is, kunt u ook behang bestellen bij ons. U heeft keuze uit bijvoorbeeld de gehele Eijffinger collectie. Wij hebben behang in onze winkel in allerlei stijlen, zoals klassiek, modern of zelfs voor in de kinderkamer. Meer weten hierover? Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Laten behangen: snel, goed en betaalbaar

Ervaren team

 

We werken met een kleine ploeg met behangers en monteurs. De klant heeft één aanspreekpunt, en toch hebben we het complete aanbod. Wilko Bil begon bij Fred van Rijn in loondienst, later nam hij de zaak over. Hij heeft er nog steeds veel plezier in: “Het leuke is het directe contact met de mensen. En omdat ik zelf bij de mensen langsga is het leuk om te zien hoe een huis helemaal opgeknapt wordt. Van bijvoorbeeld een stoffige nieuwbouwwoning naar een compleet ingericht huis.” Wilt u meer weten over ons ervaren team? Kom vooral een kijkje nemen in de winkel.

Behangen in de hele regio Den Haag en omgeving

 

Wij werken met eigen mensen. Vakkundige monteurs en ervaren behangers met professioneel gereedschap die weten wat service betekent. Kijk op onze assortiment pagina voor een kleine selectie of kijk op de andere sociale media kanalen  voor behangwerk bij tevreden klanten.

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?

789

Buitenzonwering projecten

612

Raamdecoratie projecten

983

Vloerafwerking projecten

2384

Blije klanten

Wilt u kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs?

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.