Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan ieder interieur. Stel zelf uw vouwgordijn samen door te kiezen uit diverse soorten stoffen. In de winkel kunnen we u meer dan 200 soorten stoffen laten zien. Daarnaast zijn er verschillende transparanties. Denk aan volledig verduisterend tot transparant met en zonder voering. Tot slot maakt u een keus voor de sfeer. Kiest u voor klassiek of modern en bepaal zo zelf de uitstraling en hoeveelheid licht in uw woning.

Al onze vouwgordijnen zijn van een uitstekende kwaliteit en u krijgt altijd de beste kwaliteit passend bij uw budget. Wij helpen u graag bij het maken een keuze en geven u een passend en eerlijk advies.

Vouwgordijnen zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Bij de Firma Van Rijn bieden we een breed scala aan vouwgordijnen die perfect passen bij uw raamdecoratiebehoeften. Wat vouwgordijnen uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Ze combineren de warmte en textuur van stoffen gordijnen met de strakke lijnen van jaloezieën. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Meer advies van een

vouwgordijnen specialist

wit en crème is het meest gekocht

Neutraal en past in ieder interieur

Populair omdat wit en wit tinten niet snel zullen vervelen en makkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Maar wit komt in vele schakeringen. Crème wit,  gebroken wit, sneeuw wit, verkeerswit. De meeste vouwgordijnen zijn niet spierwit maar gemengd met een andere kleur en dus net een beetje van het wit af. Dit kunt u het beste zien wanneer u de verschillende kleuren naast elkaar legt. Komt u langs om de verschillende wit tinten te bekijken?

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Categorie
raamdecoratie